Cum să vizionezi McGregor vs Cowboy pe Kodi

[ware_item id=33][/ware_item]

Iată un început bun de Anul Nou! UFC urmează să lanseze cu primul lor meci al anului pe 18 ianuarie 2020, cu nimeni altul decât Connor McGregor și Donald Cerrone!


Acest meci nu doar că marchează revenirea pe The Notorious, ci a creat și un nivel de hype în întreaga bază a fanilor care abia așteaptă să îi vadă pe cei doi în competiție pentru titlul de Welterweight! Asigurați-vă că vă veți orienta la cel mai așteptat meci al anului pe Kodi.

Întoarcerea lui McGregor a scânteiat sentimentul în rândul publicului; deoarece ultima sa victorie a revenit în 2016 împotriva lui Alvarez și a fost văzută ultima dată în concurență cu Khabib, ceea ce a fost o pierdere în contul său. După o perioadă îndelungată de inactivitate, McGregor este acum hotărât că va lupta de trei ori în 2020, începând la începutul anului împotriva veteranului la greutatea sudorului. Are planuri mari să-l ia pe Jorge Masvidal și apoi să-l revanșeze pe Khabib mai târziu în an, dar trebuie mai întâi să-l bată pe Cowboy sau lucrurile devin destul de dificile.

Urmăriți McGregor vs Cowboy On Kodi

În timp ce irlandezul intră în rolul favoritului clar al cărților de cărți, învingerea lui Cowboy nu este dată, văzând că a câștigat mai multe lupte UFC decât oricine din istorie. Chiar dacă nu a câștigat nicio centură, cu siguranță are experiență relevantă și mâna superioară. Mai mult decât atât, s-au făcut multe lucruri în legătură cu faptul că perechea va concura în calitate de sudor - în principal pentru că McGregor a concurat doar în diviziune de două ori, iar Cerrone nu este străin să lupte în clasa de greutate..

Cu toate acestea, antrenorul lui McGregor este încrezător că, deși Cowboy poate avea mai multă experiență și va susține o luptă interesantă, el nu este un meci pentru cei mai buni dintre McGregor.

Lupta are multe beneficii pentru cine sfârșește câștigând. Pentru McGregor poate fi revenirea emoționantă în cariera sa, în timp ce pentru Cerrone poate fi marea sa pauză în carieră să strice revenirea lui McGregor în cariera sa și o victorie foarte valoroasă pentru a învinge unul dintre cei mai buni luptători din joc..

McGregor vs Data, ora și locul de desfășurare a cowboy-ului

 • Data: Sâmbătă, 18 ianuarie 2020
 • Timp: 3:00 am.
 • Locul de desfasurare: T-Mobile Arena Las Vegas Statele Unite

Stream McGregor contra Cowboy Live

Dacă vă place ca ceilalți dintre noi și nu puteți fi acolo pentru a urmări meciul în persoană, singura opțiune de care ați rămas este să o transmiteți online! Streamingul online are, de asemenea, două opțiuni - puteți utiliza serviciul de cablu ESPN sau serviciul de internet ESPN +. Sau puteți opta pentru serviciul propriu UFC care vă oferă un UFC PPV sau UFC Pass. Un permis UFC PPV costă 34,99 USD pe luptă, în timp ce un UFC Pass costă 9,99 USD pe lună, ceea ce vă permite să urmăriți meciurile anterioare și viitoare..

Cu toate acestea, orice opțiune pe care ai ales-o acolo rămâne problema disponibilității. Serviciul ESPN este limitat doar la regiunile SUA și nu poate fi accesat la nivel internațional. În mod similar, UFC are această metodă unică de filtrare a conținutului în funcție de diferite regiuni, ceea ce înseamnă că anumite lupte nu sunt disponibile în anumite regiuni.

Nu ar fi grozav dacă există o soluție ușoară la aceste probleme? Cea mai ușoară soluție este să puneți mâna pe un VPN rapid și eficient, cum ar fi FastestVPN! Conectați-vă la orice server american și deblocați accesul imediat la ESPN + și mai mult, oriunde în lume. Iată un tutorial despre cum să configurați FastestVPN;

Urmăriți McGregor vs Cowboy pe Kodi

 1. Abonați-vă la FastestVPN.
 2. Descărcați Cea mai rapidă aplicație VPN pe dispozitivul Kodi Or configurați-l pe router
 3. Odată terminat, conectați-vă la oricare Serverul SUA.
 4. Lansa Kodi.
 5. Click pe Setări > Sistem > Add-on-uri, aprinde Surse necunoscute
 6. Intoarce-te la Setări, mergi la Manager de fișiere > Adaugă sursa > faceți dublu clic pe <NICI UNUL> apoi introduceți această adresă URL: https://milhano.com.pt/repositorio.milhano/
 7. Denumiți-l și dați clic O.K
 8. Intoarce-te Setări > Click pe Instalați din fișierul zip > selectați fișierul zip pe care l-ați adăugat la pasul 6
 9. Du-te înapoi și faceți clic pe Instalați din Repositoriu
 10. Cauta Repositorio Team Milhano > Componente video > selectați și instalați ECHIPA MILHANOS add-on
 11. Odată instalat, lansați suplimentul de pe ecranul de start
 12. Mergi la ZEUS TV > TV internacional 1 > ESPN + HD
 1. Voila! Stream lupta pe Kodi cu suplimentul.

Recorduri de lupta

McGregor

 • Naţionalitate: irlandez
 • Divizia: Greutate, greutate ușoară, greutate sudură
 • Înălţime: 5 ft 9 in
 • A ajunge: 74 in
 • Poziție: stangaci
 • Lupte totale: 25
 • victorii: 21
 • Câștiguri de Knockout: 18
 • pierderi: 4

Cowboy

 • Naţionalitate: american
 • Divizia: Ușor, sudor
 • Înălțime: 6 ft 1 in
 • A ajunge: 73 in
 • Poziție: Ortodox
 • Lupte totale: 49
 • victorii: 36
 • pierderi: 13

Concluzie

Experții noștri în box consideră că McGregor pur și simplu a făcut o pauză pentru a reveni mai mare și mai bine (literal). Ei spun în plus că motivul din spatele buletinului The Notorious și concurența într-o nouă diviziune este destul de posibil, deoarece vrea să-l provoace pe Khabib pentru o revanșare. Adică dacă lucrurile merg bine în actuala sa luptă cu greutatea Welterweight.

Concentrându-ne pe lupta la îndemână, nu uita să intri Cel mai rapid VPN pe Kodi pe 18 ianuarie pentru cel mai mare meci al sezonului!

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 36 = 45

map