Bagaimana untuk menonton Canelo Alvarez vs Gennady Golovkin II pada saluran yang berbeza

[ware_item id=33][/ware_item]

Pertandingan yang banyak ditunggu-tunggu antara Canelo dan GGG akhirnya akan berlaku di T-Mobile Arena di Paradise, Nevada pada 15 September. Sebelum ini, mereka berjuang tahun lalu dalam pertarungan yang berakhir dengan cabaran kontroversi. Kali ini perjuangan dijangka menghasilkan hasil yang lebih baik dan tidak akan berakhir dengan bencana. Kedua-dua Canelo dan GGG kelihatan memusnahkan satu sama lain dalam cincin dan peminat menjangkakan pertemuan yang adil dan gemerincing di antara dua pertengahan tengah atas. Pertarungan ini akan hidup dalam pelbagai saluran termasuk banyak saluran streaming juga. Jika anda tidak pasti di mana untuk menonton Canelo Alvarez vs Gennady Golovkin II hidup dalam talian, maka pastikan untuk menyemak panduan ini untuk mengetahui dengan tepat cara terbaik untuk menonton perjuangan di saluran penayangan popular di HD.


saluran untuk menonton canelo alvarez vs gennady golovkin

Untuk Menonton Canelo vs GGG dalam talian, FastestVPN adalah prasyarat ...

Sebelum anda bersiar-siar di saluran yang berbeza, cuba menyelaraskan perjuangan dalam talian, beritahu saya bahawa anda akan disekat dari penstriman pada hampir semua saluran utama disebabkan oleh sekatan geo. Alasannya ialah saluran premium menggunakan penapisan dalam talian untuk menghalang pengguna antarabangsa daripada mengakses aliran mereka. Jadi, jika anda cuba mengakses mana-mana saluran tersebut, maka anda pasti akan kecewa.

Tetapi jangan risau, ada penyelesaian untuk menyelesaikan masalah ini dan dengan menggunakan VPN. VPN membolehkan anda menukar IP anda (yang dikesan oleh saluran premium ini dan dengan itu mereka menyekat anda daripada mengakses) dan memberi anda yang baru di negara mana saluran tersedia untuk streaming. Dengan cara ini anda boleh mengakses saluran penayangan kegemaran anda dan menonton Canelo Alvarez vs Gennady Golovkin II secara dalam talian serta-merta.

Berikut adalah panduan langkah demi langkah cepat:

 1. Langgan FastestVPN
 2. Muat turun Aplikasi FastestVPN pada peranti yang serasi atau konfigurasi FastestVPN pada penghala
 3. Lancarkan aplikasi terpantasVPN dan sambungkan ke lokasi pelayan di mana saluran yang diingini tersedia, atau gunakan IP server kami untuk menyediakan sambungan FastestVPN secara manual
 4. Lawati laman web saluran yang anda inginkan dan langganlah
 5. Nikmati Canelo Alvarez vs Gennady Golovkin II dalam talian dari mana-mana sahaja!

dapatkan fastestvpn

Saluran Penyiaran dalam talian untuk menonton Canelo Alvarez vs Gennady Golvkin II Online

Terdapat banyak saluran yang akan melancarkan perjuangan dalam talian di laman web dan aplikasi streaming mereka, termasuk rangkaian penyiaran yang popular seperti HBO dan BoxNation. Walau bagaimanapun, hampir semua saluran ini adalah premium yang bermakna anda perlu membayar untuk menonton pertarungan dalam talian pada peranti pilihan anda. Walau bagaimanapun, di sini adalah senarai beberapa penyiar rasmi untuk pertarungan Canelo Alvarez vs Gennady Golovkin:

 1. HBO
 2. BoxNation
 3. Sukan BT
 4. Acara utama
 5. Dazn

Lebih banyak saluran akan ditambah sebaik sahaja ia diumumkan.

Bagaimana untuk Menonton Canelo Alvarez vs Gennady Golovkin di HBO dari mana-mana sahaja

Ia sangat mudah untuk menonton Canelo vs GGG melawan HBO jika anda tinggal di AS. Anda hanya perlu melawat tapaknya, melanggan saluran dan menonton perjuangan dengan serta-merta. Walau bagaimanapun, jika anda tinggal di tempat lain dan ingin menonton Canelo Alvarez vs Gennady Golovkin di HBO, maka anda memerlukan VPN. Nasib baik, FastestVPN akan melakukan pekerjaan untuk anda. Inilah yang perlu anda lakukan untuk menonton perjuangan di HBO dari mana-mana sahaja:

 1. Dapatkan FastestVPN
 2. Muat turun & Pasang Aplikasi FastestVPN pada peranti yang serasi atau konfigurasi FastestVPN pada penghala
 3. Lancarkan aplikasi FastestVPN dan sambungkan ke Lokasi pelayan AS, atau gunakan IP server AS kami untuk persediaan sambungan FastestVPN secara manual
 4. Lawati HBO dan langgan
 5. Nikmati Canelo Alvarez vs Gennady Golovkin di HBO dari mana-mana sahaja!

Bagaimana untuk Menonton Canelo Alvarez vs Gennady Golovkin di BoxNation dari mana-mana sahaja

BoxNation akan menyiarkan pertarungan kepada penonton di UK. Oleh itu, jika anda tinggal di UK, maka anda adalah beberapa klik dari streaming live online di BoxNation. Mudah pergi ke laman web BoxNation dan melanggan. Bagi mereka yang tidak tinggal di UK tetapi ingin menonton perjuangan di BoxNation dengan ulasan Inggeris, FastestVPN berada di sini untuk membantu anda mengakses aliran langsung kegemaran anda dari mana-mana sahaja. Cukup ikuti langkah-langkah di bawah untuk menonton Canelo Alvarez vs Gennady Golovkin II dalam talian di BoxNation dari mana-mana sahaja:

 1. Langgan FastestVPN
 2. Muat turun & Pasang Aplikasi FastestVPN pada peranti yang serasi atau konfigurasi FastestVPN pada penghala
 3. Lancarkan aplikasi FastestVPN dan sambungkan ke Lokasi pelayan UK, atau gunakan IP server UK kami untuk menyediakan sambungan FastestVPN secara manual
 4. Lawati BoxNation dan langgan
 5. Nikmati Canelo Alvarez vs Gennady Golovkin di BoxNation dari mana-mana sahaja!

dapatkan fastestvpn

Bagaimana untuk Menonton Canelo Alvarez vs Gennady Golovkin di BT Sukan dari Mana-mana

BT Sports adalah rangkaian sukan lain yang akan menyediakan liputan langsung Canelo vs GGG II di UK. Prosedur yang sama berlaku. Sekiranya anda tinggal di UK, hanya melanggan perkhidmatan dan menonton pertarungan secara langsung dalam talian. Jika anda tinggal di tempat lain, dapatkan FastestVPN untuk melanggan BT Sports dari luar UK dan menonton ulangi secara langsung dalam talian. Inilah yang perlu anda lakukan:

 1. Langgan FastestVPN
 2. Muat turun & Pasang Aplikasi FastestVPN pada peranti yang serasi atau konfigurasi FastestVPN pada penghala
 3. Lancarkan aplikasi terpantasVPN dan sambungkan ke Lokasi pelayan UK, atau gunakan IP server UK kami untuk menyediakan sambungan FastestVPN secara manual
 4. Lawati BT Sports dan langganlah
 5. Nikmati Canelo Alvarez vs Gennady Golovkin di BT Sukan dari mana saja!

Bagaimana untuk Menonton Canelo Alvarez vs Gennady Golovkin Main Event dari Anywhere

Peminat Australia juga akan dapat menonton pertarungan secara langsung dalam talian melalui Acara Utama. hakikat bahawa acara utama adalah geo-restricted, jika anda tinggal di luar Australia, maka ada kemungkinan kecil anda akan dapat menonton pertandingan ulang pada Acara Utama, melainkan anda mempunyai FastestVPN, maka peluang anda pasti semakin tinggi. Berikut adalah apa yang anda perlu lakukan untuk livestream Canelo Alvarez vs Gennady Golovkin II dalam talian di Acara Utama dari luar Australia:

 1. Langgan FastestVPN
 2. Muat turun & Pasang Aplikasi FastestVPN pada peranti yang serasi atau konfigurasi FastestVPN pada penghala
 3. Lancarkan aplikasi terpantasVPN dan sambungkan ke Lokasi pelayan Australia, atau gunakan IP pelayan Australia kami untuk menyediakan sambungan FastestVPN secara manual
 4. Lawati Acara Utama dan langgan
 5. Nikmati Canelo Alvarez vs Gennady Golovkin pada Acara Utama dari mana-mana sahaja!

Bagaimana untuk Menonton Canelo Alvarez vs Gennady Golovkin II pada Saluran yang berbeza untuk Percuma

Ramai peminat tertanya-tanya sama ada terdapat sebarang perkhidmatan penstriman langsung percuma yang tersedia untuk perjuangan. Nah sekarang, Kodi adalah satu-satunya platform di mana anda boleh menonton Canelo vs GGG II secara dalam talian secara percuma. Untuk membuat ini berlaku, anda memerlukan tambahan sukan Kodi atas yang menawarkan saluran IPTV secara langsung untuk pertarungan. Terdapat banyak tambahan Kodi yang terbaik di mana anda boleh menonton pertarungan, termasuk addon pihak ketiga. Tetapi penstriman pada addon pihak ketiga tidak selamat dan mungkin akan membawa anda ke dalam masalah kerana sifatnya mengumpul kandungan media dari sumber haram. Walau bagaimanapun, menggunakan Kodi VPN akan membolehkan anda menjauhkan diri daripada masalah undang-undang dan aliran Kodi dengan bebas. Jadi apa yang anda perlukan adalah Kodi VPN dan beberapa tambahan sukan Kodi atas untuk menyiarkan pertarungan secara langsung dalam talian.

Kodi terbaik untuk Sukan:

 1. Aplikasi TapTV (disyorkan)
 2. Cerebro IPTV+
 3. Senarai Main UKTurk
 4. cCloud TV

Untuk menonton perjuangan di App TapTv, ikuti panduan ini:

 1. Lancarkan Peti Kodi anda atau Pasang Kodi pada peranti pilihan anda
 2. Langgan FastestVPN
 3. Pasang aplikasi FastestVPN atau Konfigurasi FastestVPN pada peranti Kodi anda
 4. Sambungkan ke Pelayan AS atau gunakan IP pelayan AS kami untuk mengkonfigurasi FastestVPN pada Router
 5. Pelancaran Kodi & navigasi ke Tetapan dengan mengklik ikon gear
 6. Pilih Pengurus Fail dan Pilih Tambah Sumber
 7. Ketik dan ketik URL ini http://lazykodi.com/
 8. Ketik OK dan namakan repositori ini "LazyKodi"
 9. Ketik OK dan kembali ke skrin utama
 10. Pilih Tambah dan kemudian ketik Pemasang Tambahan (ikon kotak) dari sudut kiri atas
 11. Pilih Pasang dari fail Zip dan pergi ke LazyKodi-> Repositori-> Androidaba-> Repositori
 12. Pilih repository.kodil-1.3.zip untuk menambahnya ke repositori anda
 13. Sekarang pilih Pasang dari Repository dan Cari aplikasi Taptv dalam senarai
 14. Pilih add app app Taptv dan tekan install
 15. Sekarang kembali ke rumah lagi dan kemudian pergi ke Tambah-ons > Tambah Video
 16. Lancarkan aplikasi Taptv dan pergi ke bahagian Sukan
 17. Pilih HBO, Sukan BT atau BoxNation untuk menonton Canelo Alvarez vs Gennady Golovkin di Kodi secara percuma.

dapatkan fastestvpn

Pokoknya

Perjuangan itu sudah menjadi hiper dan mengapa tidak, kedua-dua Canelo dan GGG adalah peninju kelas menengah terbaik dan bertanding untuk tajuk kejohanan utama buat kali kedua. Pertarungan ini akan hidup di pelbagai saluran di AS, UK, Australia, dan lain-lain supaya lebih mudah bagi peminat di negara-negara ini menonton pertarungan secara langsung di atas kabel dan dalam talian. Bagi mereka yang tinggal di tempat lain, FastestVPN akan memberikan anda penyelesaian terbaik untuk menonton Canelo Alvarez vs Gennady Golovkin II pada saluran yang berbeza dalam talian. Bagi mereka yang mencari streaming langsung perjuangan secara percuma, pilihan terbaik bagi mereka adalah untuk menonton perjuangan Kodi, tetapi sekali lagi, Kodi VPN diperlukan untuk memastikan anda sedang streaming dalam talian dengan selamat di platform yang tidak selamat seperti Kodi. Semua dalam semua, FastestVPN adalah apa yang anda perlukan untuk menonton perjuangan dari mana-mana sahaja. Jadi dapatkan FastestVPN sekarang dan siaran langsung Canelo vs GGG pada saluran yang berbeza, pada mana-mana peranti yang anda mahu, dari mana-mana sahaja.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

56 − 51 =

map