15 modalități de a ocoli blocarea torentelor actualizate efectiv în 2019

[ware_item id=33][/ware_item]

Torrenting este una dintre cele mai importante activități de pe internet. Este o modalitate de partajare a fișierelor pe internet folosind protocoale P2P. Deși torrenting-ul este considerat legal, este utilizat în primul rând pentru a partaja conținut protejat de drepturi de autor. Ca urmare a popularității torrenturilor, sute de site-uri web torrenting au apărut de-a lungul unui deceniu. În consecință, încălcările drepturilor de autor au crescut și torentele blocate.


Autoritățile relevante din țări lucrează pentru a bloca astfel de site-uri și a utilizatorilor amabili care le accesează. Avocații DMCA și anti-piraterie au colaborat cu furnizorii de servicii de internet (ISP) pentru a face uz de utilizatorii care descarcă material protejat de drepturi de autor, cum ar fi filme și muzică.

Cu toate acestea, puteți totuși să evitați cu ușurință blocarea torrentului fără ca ISP și DMCA să știe. Iată 15 moduri de a ocoli blocarea torentului.

modalități de a ocoli blocarea torentului

obține cel mai rapidvpn

1. Utilizați Serviciul VPN pentru a ocoli blocarea Torrent

Serviciul privat virtual (VPN) este cel mai simplu mod de a ocoli blocarea torrenturilor. Un VPN vă permite să mascați distrugerea locației dvs. reale, permițându-vă astfel să accesați site-urile restricționate fără probleme. Folosește o rețea de servere private în diverse locații geografice și adrese IP private pentru a vă răspândi locația.

Deoarece traficul de internet trece apoi prin serverele serviciului VPN, ISP nu poate urmări activitatea online a unui utilizator. Geo-spoofing permite utilizatorilor să acceseze conținut altfel blocat în țara lor, cum ar fi deblocarea site-urilor web din torrent. Mai mult, serviciile VPN utilizează tehnologie avansată de criptare care adaugă un alt nivel de securitate. Traficul pe Internet nu este susceptibil de infiltrare.

Atunci când alegeți un serviciu VPN, acordați-vă timp pentru a parcurge lista funcțiilor și propunerea de valori a fiecărui serviciu. Este o practică bună să citiți recenziile utilizatorilor pentru a vă face o idee generală despre calitatea serviciului.

2. Folosiți Magnet Links

Legăturile de magneți sunt fișiere de torrent care nu necesită descărcare. După ocolirea blocării torrentului, utilizați legături magnetice pentru a prinde fișiere de torrent și a le descărca prin intermediul unui client torrent.

3. Utilizați proxy HTTP

A treia opțiune de ocolire a blocării torrentului este prin proxy HTTP. Există mai multe site-uri web proxy care vă permit să tunelați și să evitați blocarea torentului. Încercați să utilizați site-uri web https://proxy.org sau https://proximize.me/.

4. Comutați la port 80

Puteți ocoli blocarea torrentului, trecând pur și simplu la un alt port. Setați-vă portul manual la 80 sau 8080. Va trebui să dezactivați UPnP și NAT PMP. Cu toate acestea, această metodă de blocare a torentului bypass va introduce viteze de descărcare lente.

5. Seedbox

Un seedbox funcționează ca intermediar între site-ul torrent și dispozitivele tale. Cutiile de seed sunt servicii de închiriere, vă permit să descărcați / încărcați în mod anonim. Puteți utiliza cutii de semințe pentru a ocoli blocarea torentului.

6. Folosiți rețeaua TOR

TOR este o rețea specială care direcționează traficul de internet prin redirecționarea prin mai multe servere înainte de a ajunge la destinație. Îngreunează activitatea de urmărire a utilizatorilor. Puteți utiliza rețeaua TOR pentru a ocoli blocarea torrentului foarte ușor.

obține cel mai rapidvpn

7. Cum deblocați uTorrent de la Wi-Fi

Ca alternativă, puteți utiliza și HTTP în avantajul dvs. pentru a ocoli blocarea torrenturilor. Iată cum se face:

  • Descărcați un fișier torrent de pe internet
  • Faceți dublu clic pe fișierul torrent
  • Utilizați clientul torrent pentru a iniția descărcarea
  • Este posibil să observați că fișierul se descarcă, dar nu prezintă viteze de descărcare / încărcare. Acest lucru se datorează faptului că nu se descarcă, și trebuie să trecem la pasul următor
  • Încărcați fișierul torrent pe un site web care vă permite să descărcați fișiere torrent din browser
  • Începeți descărcarea de pe site și selectați destinația unde doriți să salvați fișierul

Acesta este un mod ușor de ocolire a blocării torrenturilor.

8. Releu Torrent

Torrent Relay este o altă metodă excelentă de a ocoli blocarea torrentului. Este un serviciu care vă permite să ocoliți blocarea torrentului prin transformarea legăturilor torrent în linkuri https. Un utilizator poate partaja linkul torrent pe site-ul care vă oferă un link https pe care îl puteți descărca de pe serverul Torrent Relay.

Problema cu Torrent Relay este că, deoarece este gratuit, o mulțime de utilizatori din roi pot goli sloturile disponibile disponibile, lăsându-vă doar sloturi premium.

9. ImageShack

ImageShack este un site web popular de găzduire de imagini. Una dintre caracteristicile bune ale ImageShack este distribuirea legăturilor. Utilizatorii pot încărca adrese URL și le pot distribui gratuit cu prietenii. Adresele URL sunt de asemenea disponibile pentru alți utilizatori ImageShack. Este o altă modalitate de a ocoli blocarea torrentului, găsind link-uri de torrente populare.

10. Txtor

Txtor este o altă alternativă la ocolirea blocării torrenturilor. Este un instrument care vă permite să convertiți fișierele torrent în format .txt. Pur și simplu introduceți linkul torrent în Txtor și va genera un link de descărcare .txt. Trebuie avut în vedere faptul că această metodă de ocolire a blocării torrentului nu va funcționa dacă ISP-ul dvs. a blocat tot traficul torrent.

obține cel mai rapidvpn

11. Tunet

Thunder este un manager de descărcare gratuită din China, care este similar cu alți manageri de descărcare de torrent. Vă permite să ocoliți blocarea torrentului, mascând o descărcare torrentă ca o descărcare HTTP normală. Este dificil pentru ISP-uri să identifice natura fișierului. Mai mult, deblochează porturile restricționate de ISP.

Cu toate acestea, există un dezavantaj pentru Thunder, este în limba chineză. Descărcați fișierul de traducere și extrageți-l în următorul director:

ro_ / ThunderLanguages

12. BitLet

BitLet este un alt mare manager de descărcare de torrenturi care vă permite să descărcați instantaneu fișiere de torrent. Pur și simplu încărcați un fișier torrent în BitLet și alegeți locul în care doriți să îl salvați.

Managerul de descărcare este oricând disponibil ca extensie de browser pentru Google Chrome. Înseamnă că nu este necesar să descărcați o aplicație separată care va necesita relativ mai mult spațiu și resurse pe computer pentru a ocoli blocarea torrentului.

13. ZbigZ

ZBigZ funcționează utilizând un proxy pentru generarea unui link de descărcare către utilizator. Nu este un manager de descărcare, ci generează un link descărcabil. Trebuie doar să vă înscrieți pentru un cont gratuit și să evitați blocarea torentului cu ușurință.

 14. Furk.net

Furk.net funcționează ca un serviciu de stocare care vă permite să transmiteți instantaneu conținut stocat pe dispozitive. Puteți ocoli blocarea torrentului prin serverele torrent ale serviciului. Pare prea bine pentru a fi liber? Ei bine, nu este. Serviciul necesită achiziție.

15. Torrent2exe

Torrent2exe este o altă metodă de a ocoli blocarea torrentului. În cazul în care una dintre soluțiile noastre anterioare a transformat fișierele torrent în format .txt, Torrent2exe convertește fișierele torrent în format .exe, permițându-le să fie descărcate cu ușurință.

Totuși, asigurați-vă că antivirusul nu blochează fișierul .exe. Este posibil să-l recunoască ca fișier rău intenționat, așadar puneți-l în lista de excepții.

obține cel mai rapidvpn

Vezi si: Yify Filme Torrents - 20 de proxies YTS de cea mai bună calitate pentru 2019

Cuvinte finale

Descărcarea torentelor este una dintre cele mai mari obstacole cu care se confruntă utilizatorii de internet. Din cauza încălcărilor drepturilor de autor crescânde, devine din ce în ce mai dificil pentru persoanele care doreau doar să descarce folosind protocolul P2P. DMCA lucrează activ cu ISP-uri pentru a detecta activități care implică încălcări ale drepturilor de autor.

Blocarea torrenturilor este un răspuns tipic pentru prevenirea încălcării drepturilor de autor. Singura modalitate de acces atunci este să ocoliți blocarea torrentului. Am compilat 15 moduri diferite de a accesa site-urile și adresele URL ale torrenturilor preferate. Acestea sunt ușor de lucrat și vă permit să ocoliți blocarea torrentului aproape instantaneu.

Unele metode sunt mai bune decât altele, dar toate lucrează pentru a evita blocarea torrentului. Puteți utiliza chiar și un serviciu VPN fiabil pentru a ocoli ușor blocarea torrentului. Un VPN va ocoli blocarea torrentului și vă va masca identitatea pe internet, astfel încât ISP-ul dvs. să nu vă poată detecta activitățile.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

70 + = 78

map