YIFY / YTS Filme Torrents – 20 Proxy-uri YTS de cea mai bună calitate 2019

[ware_item id=33][/ware_item]

În lumea plină de torente, YIFY filme torrente sunt refugiul lor sigur. Este cunoscut în mod popular și ca YTS și este unul dintre cele mai populare site-uri de torent. YTS este de fapt o prescurtare pentru YTS ​​este o prescurtare a soluțiilor Torrent YIFY. YIFY torente aveți toate cele mai bune filme de film, muzică și mai multe astfel de videoclipuri disponibile ușor online pentru descărcare.


De ce torentele YIFY / YTS sunt mult mai populare decât altele, pentru că uriașa bucată de audiență pe care o validează că are conținut de înaltă calitate și o viteză mai bună de descărcare și de însămânțare în comparație cu alte site-uri precum Limetorrents, ExtraTorrent, torentele Kickass etc..

Dacă YIFY / YTS va opri vreodată, reacția tuturor fanilor torentului poate fi prevăzută. Acesta este motivul pentru care proxy YIFY este disponibil ca alternative pentru filme și este întotdeauna la îndemână. Cu alternativele torrente YIFY, descoperim, de asemenea, cel mai bun VPN torrent, care este întotdeauna recomandat să folosești în timp ce torrent, descarcă sau transmite orice conținut pe internet.

yify filme torrent yts

obține cel mai rapidvpn

Ce este Yts / Yify Torrents și de ce este utilizat?

YIFY torrents este un grup de piraterie online care domină industria destul de mulți ani. Grupul publică lansări de filme de înaltă calitate pe diverse site-uri de torrente, care sunt pretențiile lor faimoase în primul rând. Treptat, grupul a luat cunoștință de sine despre popularitatea și difuzarea lor, ceea ce i-a determinat să se redenumească ca YTS și au început propriul site de torrent..

Obținând o audiență uriașă de milioane pe zi, filmele YTS au început să obțină o încărcătură de camion, inclusiv atenția autorităților care erau atunci în vânătoare pentru proprietarii grupului. Un proces a fost introdus împotriva lor, care a fost soluționat prin acordul semnat de ambele părți.

Din cauza a tot ceea ce s-a stins, echipa YTS inițială a fost scoasă din joc, cu toate acestea, în prezent, există un site de proxy YTS care este încă în curs de desfășurare prin intermediul manevrelor rămânând necunoscute. Calitatea conținutului este încă HD și astfel fanii continuă să fie mulțumiți.

Yify Torrents este jos chiar acum?

YIFY-torrent.org este disponibil și funcționează foarte bine cu torrenturi video de înaltă definiție, disponibile pentru descărcare. Dovada este mai jos, așa cum s-a verificat în ianuarie 2019.

yify verificarea stării serverului torrent

Este posibil să fi scăzut în urmă cu câteva săptămâni din cauza prăbușirilor serverului sau a problemelor de migrare a datelor, dar acest site de filme YIFY funcționează excelent în prezent.

Deși nu va fi prima dată când un site de torrent popular a dispărut. Se întâmplă deseori din diferite motive. Site-urile YIFY / YTS nu s-au mai dat înapoi niciodată după mai multe încercări de închidere ale autorităților din trecut și rămâne puternic până în prezent. Cu toate acestea, a avea copii de rezervă și proxy YIFY este întotdeauna imperativ și o idee bună.

obține cel mai rapidvpn

Site-uri Yts / Yify Torrents / Clone și Oglindă / Similar cu Lista de lucru a site-urilor (actualizată în 2019)

Fiecare site web popular ca YTS / YIFY care există are clonele și site-urile oglindite de îndată ce ajunge sub lumina reflectoarelor. Acestea nu sunt neapărat cele mai sigure, cu toate acestea, folosind FastestVPN pentru torrenting, aceste site-uri nu pot face rău.

Notă: Clonele terțelor părți pot fi escroci sau conțin malware. Cu toate acestea, cu funcția de protecție împotriva malware împotriva FastestVPN, transmiteți în mod anonim și mențineți toate programele malware la atingere!

Similar cu modelul, lista de proxy YTS / YIFY este la fel ca mai jos, cu filme și multe altele pe site-uri web clonate și oglindite. Lista de proxy YIFY este după cum urmează:

URL clonă / oglindă stare Viteză
1. http://www.yify-movies.net Pe net Foarte rapid
2. https://yts.unblocked.pub/ Pe net Foarte rapid
3. https://yts.am/ Pe net Foarte rapid
4. https://yts.unblocked.vet/ Pe net Foarte rapid
5. https://yts.bypassed.in/ Deconectat Foarte rapid
6. https://yts.unblocked.gdn/ Pe net Foarte rapid
7. http://yify.rocks/ Pe net Foarte rapid
8 https://www.yifytorrent.xyz/ Deconectat Rapid
9 https://yts.sc/ Deconectat Rapid
10. http://yify.live/ Deconectat Rapid
11. http://yify.is/ Pe net Normal
12. https://yifymovies.me/ Deconectat Foarte rapid
13. https://yts.gs/ Pe net Foarte rapid
14. https://yts.unlockproj.club/ Deconectat Normal
15. https://yts.unblocked.team/ Deconectat Foarte rapid
16. https://yts.bypassed.wtf/ Pe net Normal
17. https://www4.yify.is/ Pe net Rapid
18. http://www.yify-movies.net/ Pe net Rapid
19. https://yts.bypassed.ws/ Pe net Rapid
20. https://yts.unblocked.vet/ Pe net Foarte rapid

Proxy Yify vă permite să vă bucurați de toate lansările de film în format HD și albastru. Cu proxy YIFY beneficiați de funcționalitatea de căutare a filmelor, în care utilizatorii proxy torrent / yify pot căuta filme în funcție de anul lansării, rating imdb, calitate și multitudine de filtre. Proxy Yify simplifică procesul chiar dacă YIFY / YTS este dezactivat!

obține cel mai rapidvpn

Este Yify / Yts Torrents în siguranță?

Este încercat și testat de mulți. Deci da, torentele YIFY sunt în siguranță. Cu toate acestea, pentru mai multă asigurare am verificat site-ul web prin intermediul Google Transparență și rezultatele au confirmat că YIFY / YTS este sigur de utilizat, deoarece nu a fost găsit un astfel de conținut nesigur..

Singurul lucru este că nu garantează confidențialitatea de la ISP sau de la oricare alt terț care urmărește activitatea ta. Așadar, dacă autoritățile au ochii asupra voastră, aveți probleme dacă nu sunteți precauți în prealabil și vă conectați la FastestVPN înainte de a face torrent prin YIFY / YTS. Conectarea la un VPN vă va face anonim și nu veți deranja radarul tuturor agenților de autor sau autorităților guvernamentale.

Simteți-vă liber să navigați și să toritați fără nicio teamă cu FastestVPN. Pregătiți floricele și bucurați-vă de filmele preferate de calitate HD. YTS însuși sugerează utilizatorilor să se conecteze la un VPN înainte de a face torent, pentru a evita eventualele probleme de copyright.

YIFY / YTS Alternative Torrent

Creșterea industriei duce cu siguranță la apariția din ce în ce mai multe alternative de torent în fiecare zi. Sunt listate câteva dintre alternativele YIFY / YTS:

1. ExtraTorrent

extratorrent

ExtraTorrent era un site uimitor pentru torrent și ar fi făcut o alternativă excelentă pentru torentele YIFY dacă nu ar fi fost terminată voluntar în 2017. Cu toate acestea, există câteva site-uri web proxy care plutesc în jurul. Extratorrent.si este cea mai recentă pentru 2019 și funcționează începând cu acest moment.

2. 1337X

Torrente 1337x

Ca prima dintre lista noastră de alternative YIFY / YTS, 1337x este o alegere excelentă. Este actualizat regulat cu noi torente, deci sigur că este mult activ. Există mai multe oglinzi pentru 1337x pe care le puteți utiliza în cazul în care domeniul principal 1337x.to este jos.

3. Torrenturi KAT

kat torrente

KAT Torrents este din nou un motor de căutare a torrenturilor foarte popular, dar la fel ca multe alte site-uri web pentru torrent, acesta a fost de asemenea oprit. Unele site-uri web proxy funcționează în continuare pe care le puteți folosi ca alternative YIFY / YIFY. Domeniul principal este actual kickass2.biz.

4. Vânătoare ISO

torenturi de vânătoare iso

Isohunt.to este unul dintre cele mai vechi motoare de căutare pentru torent. După ce a luptat o bătălie legală, aceasta se execută din nou. Deși este posibil să vedeți mai puțină activitate acum, ca urmare a utilizatorilor care se aglomerează pe site-uri web alternative. Cu toate acestea, păstrați această alternativă la filmele YIFI.

5. LimeTorrents

limetorrents

Lime Torrents este un alt plus excelent la această listă de alternative YIFY / YTS. Vă puteți aștepta să găsiți cele mai recente filme cu o mulțime de semănători prin intermediul acestui motor de căutare torrent. Domeniul principal actual este limetorrents.info.

6. RARBG

rarbg torrent

Rarbg.to oferă torrenturi și legături magnetice pentru utilizatori. Website-ul are o listă extinsă de torrente noi și vechi. De asemenea, are un forum în care utilizatorii pot solicita torrenturi, dar crearea unui cont este un proces numai pentru invitație. Acest lucru vă va servi cu siguranță ca o alternativă YIFY / YTS.

7. BTDB

btdb torent

BTDB.eu motorul de căutare torrent vă va permite să căutați torrenturi și fișiere magnet pe care le-ați avea în mod normal prin torentele YIFY / YTS. Curentul are peste 220k torrenți indexat.

8. Golful Piratilor

torrent bay pirat

Pirat Bay este o altă intrare matură din lista noastră YIFY / YTS. În ciuda faptului că este victimă a mai multor încercări legale de eliminare, acesta rulează din nou cu același nume de domeniu: thepiratebay.org.

9. Demonoid

torent demonoid

Balu era un site excelent și s-ar fi încadrat corect ca alternativă YIFY / YTS. Însă, de acum, site-ul torrentului a scăzut. Aceasta se datorează morții fondatorului, care a fost anunțată de un moderator. Momentan, site-ul are în funcțiune doar secțiunea forumului. Când și în cazul în care Demonoid revine la forma completă, îl puteți crea până la o alternativă bună YIFY / YTS.

10. Torrents.me

torrents.me

Torrents.me este doar genul de alternativă YIFY / YTS de care ai nevoie. Motorul de căutare pentru torrent scutează internetul căutând linkuri pentru torrent pentru tine. Este foarte ușor și convenabil.

obține cel mai rapidvpn

Cuvinte finale - Site-uri de filme YIFY / YTS

Torrentele YIFY și YTS au existat și au încântat torenterele de peste un deceniu. Are, fără îndoială, filme de cea mai bună calitate și milioane de bani pentru asta. O bibliotecă bine actualizată în HD nu este o sarcină ușoară, dar YIFY / YTS și-a dovedit capacitatea de a urmări.

Singurul lucru de care trebuie să ții cont întotdeauna este să fii conectat la un VPN în timp ce folosești YIFY și YTS. Torrenting-ul este încă ilegal în multe părți, ceea ce face ca încălcarea dreptului de autor să fie un caz important de încălcare a legii. Cu siguranță nu recomandăm acest lucru. Dar dacă mergi pentru asta, asigură-te că te conectezi la FastestVPN pentru a-ți acoperi amprentele și a deveni anonim!

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

7 + 2 =

map