Sådan slettes din Twitter-konto på få sekunder

[ware_item id=33][/ware_item]

Twitter er let den ultimative mediedelingsplatform, der er kendt over hele kloden for sin brugervenlighed, og outlandish indlæg, som praktisk talt er tilgængelige for alle. De, der bruger sociale mediesider, ved imidlertid, at dit online privatliv og sikkerhed aldrig er sikkert. Således vores guide til, hvordan du sletter din twitter-konto skulle hjælpe dig i den forbindelse.


HurtigsteVPN-meddelelse

Stream ubegrænset med FastestVPN

Bemærk: Hos FastestVPN ved vi, hvor vigtig internetsikkerhed betyder for dig, hvorfor vores service er 100% forpligtet til kun at levere de bedste sikkerhedsfunktioner og give dig absolut anonymitet, mens du er online. AES 256-bit kryptering i militær kvalitet sikrer, at dine data altid er beskyttet mod hackere eller tredjepartswebsteder. Alle FastestVPN-pakker har også en gratis 15-dages pengene-tilbage-garanti, så du er sikker på, at du aldrig går galt.

Hent VPN til streaming

Sådan slettes Twitter-konto

Er Twitter virkelig sikker?

Twitter er under alle omstændigheder sikkert at bruge. De, der nogensinde bruger websteder på sociale medier, ville vide, at de ikke er nøjagtigt privatliv-venlige, og også gøre dine online data sårbare over for eksterne trusler fra hackere eller andre it-kriminalitet. Faktisk kan hackere og andre tredjepartswebsteder lære meget om dig bare ved at læse dine tweets.

Download dit Twitter-arkiv først (trin for trin-guide)

Dit Twitter-arkiv er det sted, hvor alle dine tweets, information og kontaktbeskrivelse ender med at gå. Sletning af Twitter betyder, at du ikke har adgang til disse oplysninger til fremtidig brug. Af denne grund tilføjede vi dette afsnit for at hjælpe dig med at downloade dit Twitter-arkiv så let som muligt.

  • for det første, gå til twitter-webstedet og log ind med dit brugernavn og din adgangskode.
  • Klik på dit profilbillede, der er i øverste højre hjørne af din skærm, og gå derefter mod indstillinger.
  • Ved bund på siden, klik på mulighed at anmode om din arkiv.
  • Efter et par dage, twitter skal derefter give dig besked om, at de har modtaget din anmodning, og du vil modtage en meddelelse via e-mail om, at dit arkiv er klar til at være downloadet.

Hvad Twitter ved dig om

Som vi alle ved, regnes Twitter ikke nøjagtigt med privatlivets fred. Derudover er twitter-servere vidt kendt over hele kloden for at indsamle en lang række oplysninger om dig.

Nogle af disse oplysninger kan omfatte:

  • Din nødvendige kontooplysninger, inklusive dit navn, adgangskode, e-mail-adresse og telefonnummer.
  • Twitter har også tilladelse til at bevare alle kontakt information på dig også.
  • Nogen forespørgsler eller meddelelser, der sendes til teamet, registreres også til fremtidig brug.
  • Hvis du tweeter fra din telefon, er det et kendt faktum, at Twitter kan logge dit Beliggenhed når som helst.
  • Der er en grund Twitter's strenge politik fortæller dig ikke at dele dine kreditkortoplysninger eller faktureringsadresse, og grunden er, at hvis de deles offentligt, kan Twitter også gemme disse data, hvis de vælger det.
  • i øvrigt, ikke at glemme, at cookies og links fra tredjepart også spiller en vigtig rolle i registrering eller brug af dine data.

Hvad gør twitter imidlertid med alle disse data? Svaret er enkelt, de bruger det til at sende dig målrettede annoncer, hvilket forstyrrer din brugeroplevelse.

Sådan slettes Twitter

Den overordnede proces til sletning af twitter er ikke så vanskelig. Faktisk har vores team udtalt, processen er ikke længere end disse 5 lette trin:

  1. Åbn Twitter på din enhed for at logge ind med din adgangskode og brugernavn.
  2. Klik på dit profilbillede fra øverste højre hjørne af skærmen ”Indstillinger”.
  3. Klik derefter på nær slutningen af ​​siden deaktiver din konto.
  4. omhyggeligt læse informationen på denne side, før du fortsætter med at deaktivere.
  5. Bekræft din sletning ved at indtaste din adgangskode og fortsæt til “Sletning af din Twitter-konto”.
  6. Og dit alt sæt nr skjulte forpligtelser eller tilføjede omkostninger.

Bemærk: Brug FastestVPN, når du er færdig med at slette twitter for at sikre, at dit online privatlivsspil forbliver stærkt uanset hvilket land du har oprindelse.

Beskyt dit internet-privatliv

Hvis du ønsker at gå den ekstra kilometer, efter at du har slettet din Twitter, foreslår vi, at du abonnerer på FastestVPN. Du modtager øjeblikkeligt et enormt antal funktioner som NAT Firewall-beskyttelse, Adblocking-kapacitet, malware-beskyttelse, 256 AES-bit-kryptering, Wi-Fi-sikkerhed og meget meget mere. Derudover koster ingen af ​​disse funktioner nogen ekstra omkostninger.

Vi har også anført nogle af betalingspakkerne for din lethed;

1 måned pakke:

  • Faktureret $ 10 månedligt

3 års pakke:

  • Faktureret $ 39,95 Triennialt
  • Spar op til 89% procent, når du benytter denne pakke.

1 års pakke:

  • Faktureret $ 29,95 årligt

5 års pakke:

  • $ 49,95
  • Faktureres hver 60 måned
  • Spar op til 92%, når du benytter denne pakke

Alle pakker tilbyder også alle de samme funktioner og leveres med en let 15-dages pengene-tilbage-garanti.

Konklusion

Nu, hvor du kom til slutningen af ​​vores blog, er der stadig et par ting, når du er færdig med at slette Twitter.

For det første er Twitter stadig i stand til at bevare dine data op til 30 dage selv efter at have slettet din konto. Årsagen er, hvis du beslutter at skifte mening og genaktivere din konto. For det andet behøver du ikke at slette din konto for dem, der blot ønsker at ændre dit brugernavn. bare gå til indstillingssiden, indstillingen skal være tilgængelig. Endelig kan alle tweets, der er lagt ud på din Twitter-side, stadig være tilgængelige for andre at se et par dage efter slette Twitter.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

17 − 13 =

map