A torrent biztonságos és névtelen letöltése

[ware_item id=33][/ware_item]

Ebben a digitális korban a lelkesedés visszahúzódással jár. Mindennek megvan a maga oldala, és a torzítás nem mentesítés. Számos kormányzati és bűnüldöző szerv nyomon követi a torrent webhelyeket, amelyeket fel tud venni. Információkat keresnek azokról, akik hozzájárulnak és profitálnak ezekből az áramlatokból. Noha a kínzás nem illegális, jobb, ha elkerüli az észlelést és megakadályozza a szükségtelen nyüzsgést. Ennek elérése érdekében számos olyan lehetőség létezik, amelyek segítségével név nélkül elrejtheti személyazonosságát és torrentjét.


Töltse le a Torrent biztonságosan és névtelenül

Get FastestVPN

Mi a torrenting??

Ahogy a neve is sugallja, a Torrent gyors fájlok megosztása az interneten keresztül. A torrent egy fájl, amely egyszerűen metaadatokat tárol, amelyeket az uTorrent és hasonló programok használnak az adatok letöltésére a számítógépen, amelyen futnak..

A BitTorrent a fájlok - a tartalom elosztási protokolljának - letöltésének egyik módja a nagy fájlok, például filmek, TV-műsorok és más nyilvános videók elosztott P2P megosztási rendszerének felhasználásával. A felhasználók viszont hálózati újraelosztási pontokként is szolgálhatnak. A letöltött Torrent egyes részeit így meg lehet osztani más felhasználókkal, akik eddig csak részlegesen töltötték le őket.

A fájlok BitTorrent protokoll használatával történő letöltéséhez használt programokat BitTorrent klienseknek nevezzük. A BitTorrent ügyfelek a Torrent fájlt használják a BitTorrent fájlformátummal kompatibilis fájlkiterjesztésként. A Torrent fájlok olyan szövegre vonatkoznak, amely felhívja a figyelmet a nyomkövetőkre a letöltés megkezdéséhez. Az ügyfelek letöltésének kérése a forgalmazóktól; vetőgépek, vetőgépekről letöltve.

Ahelyett, hogy minden kérő ügyfélnek (letöltőnek) letöltne a letöltést, a terjesztő (vetőgép) azt küldi az egyik kérelmező ügyfélnek, aki viszont megosztja más ügyfelekkel, akik kapcsolatban maradnak a kész torrent más ügyfelekkel (póréhagyma) ). Ezt a következőképpen magyarázzák:raj, szétszóródj és gyűjts össze”Fájlátviteli protokoll. Ez a disztribúciós módszer fokozatosan csökkenti a nagyszerverek igényét.

Összefoglalva: a BitTorrent gyors, gyors, gyors és egyszerű módszer a letöltésre! Gyorsabbá és biztonságosabbá tenni egyszerre; használja a VPN-t a leggyorsabb VPN által kínált torrentokhoz.

A letöltés előtt ellenőrizze a megjegyzéseket

A megjegyzések és vélemények mindig hasznosak. Mindig jobb tanulni mások tapasztalataiból, így könnyű megismerni az előnyeit és hátrányait anélkül, hogy önnek meg kellene ugrania ebben a helyzetben. A megjegyzések szakasz segít meghatározni, hogy a fájl tartalmaz-e vírusokat. Ha sok megjegyzés és aktív vita folyik egy lehetséges vírussal kapcsolatban, akkor határozottan el akarja kerülni ezt. Ha nem, akkor jó menni!

Kerülje a vírusokra hajlamos fájltípusokat

Vannak bizonyos fájltípusok, amelyek nyitottak a vírusok továbbítására. Kerülje el azokat a végrehajtható fájlokat letöltő fájlokat, mint például .BAT és .EXE, ezek a vírusok átvitelének leggyakoribb fájljai, és így a repedt programok a legveszélyesebb fájlok, amelyeket a torrentjeken letölthetnek a számítógépére..

Tudja meg, hogyan kapcsolódnak az özönök

Fontos, hogy az IP-címe nyilvános legyen mindenki számára, akivel megosztja a letöltött torrent fájlt. Ez azonban sebezhetővé teszi és veszélyezteti a magánéletét azon ügynökségek számára - mint például a kormány, az internetszolgáltatók és a bűnüldöző szervek -, amelyek nyomon követik a torrent forgalmat. Miután megértette, hogy a torrentok hogyan kapcsolódnak egymáshoz, hozhat lépéseket annak érdekében, hogy minimalizálja a torrent letöltésével járó veszélyeket és megakadályozza az internetszolgáltatókat abban, hogy ellenőrizzék az Ön sebességét..

A tornyok körüli jogi kihívások

A többség aggodalmainak fogalmi megtisztítása: a kínzás nem törvénytelen cselekedet. Azonban felmerülhet a baj, attól függően, hogy milyen webhelyekhez és tartalomhoz fér hozzá. A torrent felhasználók akaratlanul töltik le a szerzői jogok által védett tartalmat, és így néha jogi problémákba ütköznek. A következmények súlyosak lehetnek, mivel a torrent szoftver használata közben a felhasználókat számíthatják fel a szerzői joggal védett fájlok illegális letöltéséért.

Az emberek elkezdenek olyan szolgáltatásokat használni, amelyek online adatvédelmet biztosítanak számukra, és lehetővé teszik számukra torrent névtelenül hogy elkerüljék a torzításhoz kapcsolódó műszaki csatolásokat. Van néhány lehetőség, amelyek mellett a felhasználók választhatnak a torrent biztonságos, névtelen és láthatatlan letöltésére. Az ellenérvek és ellenérvek mérlegelése után az emberek vagy Tor-hálózatot használnak, vagy legelőnyösebben VPN-t használnak torrentinghez.

Get FastestVPN

Fontolja meg a VPN szolgáltatást

A VPN a legjobb, ha biztonságban kell tartania a torrent fájlok névtelen letöltését. Titkosítja az internetes forgalmat, és elrejti az IP-t a társaitól. Ez biztosítja az Ön személyes adatait az ügynökségek kémkedése, illetéktelen hackerek, az internetszolgáltatók megfigyelése és minden más kíváncsiság ellen.

A torrent élmény teljes körű biztosítása és anonimitásának fenntartása érdekében regisztráljon egy VPN-re. Évente előfizetéseket kell fizetnie, de a rejtett torrent forgalom és a teljes névtelenség mind megéri. Az internetszolgáltató nem fogja tudni követni a torrent adatok átvitelét és letöltését, így nem fog beavatkozni a kapcsolatba vagy a sebességbe. Az IP-címeket és tevékenységeiket nyomon követő ügynökségek nem látják a pontos helyét, mivel az igazi IP-t rejtették harmadik felek ellen.

Vannak olyan VPN-k, amelyek nyilvántartást vezetnek, és arra kényszeríthetők, hogy azt törvényi ügynökségeknek adják át. Tehát, amikor saját magához választ egy VPN-t, ügyeljen arra, hogy nulla naplózás politikájával járjon.

BTGuard

A BTGuard egy proxy szolgáltatás, amely elrejti az Ön IP-jét a többi nyilvánosságtól. Ez a szolgáltatás kompatibilis többnyire az összes eszközzel, mint például a Mac, a Windows és a Linux. A magas szintű biztonság érdekében néhány VPN titkosító alagút szoftvert tartalmaz. Ez különösen előnyös azok számára, akik a BitTorrent használatával használják.

Torrent Adatvédelem

Ez a VPN után a második legjobb alternatíva. Ez nagyon hasznos a BitTorrent felhasználók számára. A Torrent Privacy teljes anonimitást biztosít a műsorok és filmek online letöltése közben. Gyors és biztonságos, de a legfontosabb az, hogy csak Windows-on érhető el, és más eszközök felhasználói nem férhetnek hozzá. Időközben a Windows felhasználók biztonságosan, anonim módon tölthetik le a torrent-et, átengedve a jogi problémákkal kapcsolatos aggályaikat.

ANOMOS

Az Anomos csapata azt állítja, hogy az Anomos a BitTorrent által felvetett peer és tracker koncepciókon alapul. Azt állítják, hogy párosul egy hagymát továbbító anonimizáló réteggel, amely végpontok közötti titkosítással is rendelkezik.

A BitTorrent felhasználók ezt az ingyenes többplatformos megoldást használhatják IP-címük elrejtésére. Egy hátránya, hogy saját .atorrent fájlformátumát használja, amely nem kompatibilis az összes torrent fájllal. Másik lehetőség, hogy a letöltési sebesség alacsonyabb, mint a szokásos BitTorrent átvitelnél.

Seedbox

A Seedbox egy zártszó a BitTorrent számára, amely egy nagysebességű dedikált szerver. Ez egy optimalizált szerver, amelyet kizárólag a P2P fájlok torrent továbbítására használnak. A felhasználók nagy letöltési sebességet kapnak a seedbox segítségével, miközben az IP-címüket rejtették a nyilvánosságtól. A letöltés befejezése után a felhasználók letölthetik a fájlokat számítógépükre gyors HTTP-kapcsolattal. Zökkenőmentesen letöltheti kedvenc műsorait és filmjeit nagy sebességgel.

Ingyenes Vs Fizetett P2P fájlmegosztási szolgáltatások?

A válasz meglehetősen egyértelmű és nyilvánvaló. Ha egy szolgáltatást fizetnek annak ellenére, hogy a piacon versenyben vannak, akkor nyilvánvaló, hogy bízik benne a nyújtott szolgáltatásban, és egyéb olyan kiemelkedő szolgáltatásokat is kínálnak, amelyek másoknak nem állnak rendelkezésre. Válassza ki a fizetett szolgáltatást, amikor anonim módon szeretné letölteni a torrent biztonságos letöltését, mivel bár ingyenes alternatívák is elérhetők online, van olyan alternatív költség, amely sokkal többet fizethet, mint egy fizetett szolgáltatás..

A rendelkezésre álló példa egy ingyenes VPN. Nem szükséges, hogy bolondbiztos biztonsági rendszert biztosítsanak. Valószínűleg naplókat tartanak az Ön webes tevékenységeiről, és előfordulhat, hogy megjelennek olyan hirdetések, amelyek azt jelzik, hogy az adatai veszélybe kerülhetnek a marketingcégeknél. Az ingyenes VPN-k sebessége is lassabb, mivel a P2P szerver magas karbantartási költségeket jelent. Ez nem így lenne a fizetett VPN esetében, amelyet gondosan kiválasztott.

get fasttestvpn

Lásd még: Yify Movies Torrent - 20 legjobb minőségű YTS proxy 2019-re

Következtetés

A nap végén a felhasználó bírósága dönt. A megadott lehetőségek közül lényegében az összes szolgálja a célt, bár nyilvánvaló, hogy a VPN a legjobb választás. A torrent felhasználóinak azonban el kell döntenie, hogy ingyenes VPN-t vagy fizetett VPN-t akarnak-e az anonim torrentinghez. Azt tanácsoljuk azonban, hogy a felhasználónak regisztráljon egy olyan fizetős szolgáltatást, mint a FastestVPN, mivel ez kevesebbet fog fizetni, mint azok a következmények, amelyekkel szembesülhet, ha magánéletének sérülése bekövetkezik. Ne kerülj bele a jogi zavarokba, és nézd meg a nagyobb képet. Készítsen okos választást, és névtelenül torrent legyen a FastestVPN segítségével.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + = 10

map