Hogyan lehet megtekinteni Manny Pacquiao és Adrien Broner játékot a FireStick-en (INGYENES megoldás)

[ware_item id=33][/ware_item]

A leggyorsabb VPN bejelentés


Annak ellenére, hogy a felsorolt ​​csatornák ingyenesek (nem szükséges fizetős előfizetés), a Manny Pacquiao és Adrien Broner nézhetők a Firestickön, de ezek a csatornák földrajzilag korlátozottak, és szüksége lesz FastestVPN hogy feloldja őket, és névtelenül és szabadon folytassa az adatfolyamot.

Kérjen VPN-t streaminghez

A gyűrű ismét fel lesz készítve, amint Manny Pacquiao el akarja állni Adrian Bronert. A harcot 2019. január 19-én, szombat este élvezhetik. Ez a meccs a Pacquiao számára a legfontosabb, mivel két évig egymás után jelzi, hogy az Egyesült Államokban harcol. Ráadásul jó show-t kell készítenie, mivel szándéka az, hogy Floyd Mayweatherben visszavegyék a gyűrűbe, hogy visszatérjen.

Ha szeretné megtudni, hogy Manny megkapja-e azt, amit kíván, nézzen könnyedén Manny Pacquiao és Adrien Broner oldalán a FireStick oldalán.!

manny pacquiao vs adrien broner a tűzön

get fasttestvpn

Manny Pacquiao és Adrien Broner élő közvetítés részletei

A Showtime PPV élő közvetítést mutat az Egyesült Államokban. Az amerikai rajongók körülbelül 64,99 dollárért vásárolhatják meg a PPV-t, bár az árat még nem erősítették meg.

Az Egyesült Királyság nézőinek szívesen látják a szemüket, miután a harcot a BT Sports vagy a BoxNation közvetíti.

A mikor és hol vannak az alábbiak szerint:

 • Manny Pacquiao vs Adrien Broner Dátum: 2019. január 19
 • Manny Pacquiao és Adrien Broner idő: 19:00 ET / 13:00 Egyesült Királyság Idő (Showtime PPV)

A lefedettség ideje 19:00 ET, de ekkor kezdődik az alsó kártya. A fő esemény nem ET 11.00 előtt lesz, mivel azt várjuk, hogy az alulkártya küzdelmei ilyen mértékben feszültek lesznek.

 • Manny Pacquiao vs Adrien Broner Helyszín: MGM Grand Garden Arena, Las Vegas, Nevada

Természetesen nem mindenki érheti a helyszínt, ezért jobb alternatíva számukra az, hogy online nézik a nagy képernyőn, és ugyanolyan jók teszik az élményt..

Hogyan nézhetem Manny Pacquiao és Adrien Broner játékot a FireStick-en (INGYENES MEGOLDÁS)

Annak érdekében, hogy online nézni tudja a Manny Pacquiao és Adrien Broner játékot, a FireStick tulajdonosok ezt kényelmesen megtehetik anélkül, hogy bele kellene vonulniuk a kanapéból. Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan lehet ezt elérni:

 1. Feliratkozás a FastestVPN csatornára és kap egy fiókot
 2. Töltse le a FastestVPN alkalmazást az Amazon Fire Stick alkalmazáshoz a FireStick eszközön
 3. Csatlakozás az Egyesült Királyság szerverhelyéhez nézni a harcot ingyen
 4. Indítson el böngészőt, és nyissa meg a linket a ingyenes adatfolyam: https://fight-live.com/live/boxe-live-stream-1/channel-1/
 5. Nézze meg Manny Pacquiao és Adrien Broner játékot a Firestick-en, akadályok nélkül

get fasttestvpn

Alternatívák Manny Pacquiao és Adrien Broner nézésére a FireStick-en

A legjobb megoldást fentebb lépésről lépésre ismertettük. De itt vannak más műsorszóró csatornák, ahol megnézheti Manny Pacquiao vs Adrien Broner a Firestick csatornán.

 • BT Sport (UK)
 • BoxNation (UK)
 • Showtime PPV (MINKET)
 • Fight-Live.com (fent ajánlott)

A BT Sport addonnal alternatívaként megnézheti Manny Pacquiao és Adrien Broner csatornáját a Kodi-on a Firestick-en. A közös nevező a FastestVPN, amelyen keresztül a boksz rajongók online közvetíthetik a harcot penny fizetése nélkül..

Ha túl lusta vagy a Kodi beállításához, egy másik módszer, amely sokkal egyszerűbb letöltés a BT Sport alkalmazáshoz a Firestick-en. Ta-da! Gyors és egyszerű!

Itt van egy lépésről lépésre megoldás:

 1. Get FastestVPN
 2. Töltse le a FastestVPN alkalmazást Fire TV Stick számára
 3. Dob Tűz TV Stick
 4. Kapcsolodni Egyesült Királyságbeli szerver helye
 5. Kattintson az „alkalmazások” gombra Az Amazon Fire TV az Amazon App Store megnyitásához
 6. Keresése BT TV App
 7. Kattintson a alkalmazás ikonra
 8. Találat Letöltés

Megjegyzés: Nem számít, melyik platformon szeretné a csatát közvetíteni, mindezen csatornák földrajzilag korlátozottak lesznek, és a FastestVPN-re lesz szükségük a feloldásukhoz, valamint a névtelen és szabadon folyó csatornákhoz..

get fasttestvpn

Hogyan nézhetem Manny Pacquiao vs Adrien Broner élőben bárhonnan

Tudjuk, hogy a műsorszóró csatornák földrajzilag korlátozottak, kivéve ha Ön az Egyesült Államokban vagy az Egyesült Királyságban tartózkodik. Az Egyesült Államokban élők számára kissé kellemetlen lehet, ha a csatát élőben látják, meg kell vásárolniuk a PPV-t.

A Manny Pacquiao és Adrien Broner ingyenes élő nézése azonban bárhonnan, akár az Egyesült Államokból, akár a világ bármely részéről; Csatlakozzon a FastestVPN-hez, és élvezze az ingyenes sugárzást! Így van:

 1. Feliratkozás a FastestVPN csatornára választott terv
 2. Töltse le a FastestVPN alkalmazást az eszközéhez (kompatibilis legalább 20 eszközzel)
 3. Vagy konfigurálja a FastestVPN útválasztót
 4. Konfigurálás közben az útválasztón, válassza az Egyesült Királyság szerverét az ingyenes streaminghez
 5. Az alkalmazás esetén lindítson el egy FastestVPN alkalmazást, és csatlakozzon az Egyesült Királyság szerverhelyéhez (a VPN kapcsolat kézi beállításához használja az Egyesült Királyságbeli szervercímet)
 6. Most a készülék böngészőjéből, látogasson el a https://fight-live.com/live/boxe-live-stream-1/channel-1/
 7. Nézze meg Manny Pacquiao és Adrien Broner mérkőzést a FireStick élő közvetítésében ingyen bárhonnan!

Megjegyzés: Dönthet úgy is, hogy streaming keresztül BoxNation, vagy BTSport-kiegészítőt szerez a Kodi-on, mivel mindkettő ingyenes módszer. A földrajzi korlátozás leküzdéséhez azonban előbb a FastestVPN-hez kell kapcsolódnia.

get fasttestvpn

Következtetés - Pacquiao vs Broner a Firestick-en

Kábel előfizető vagy sem, ezzel az útmutatóval minden futballszurkoló csuklás nélkül figyelheti a Manny Pacquiao és Adrien Broner csatornákat a Firestick-en. Csak egy leggyorsabb VPN kapcsolat szükséges, és be vannak állítva. Van néhány megoldás az élő közvetítéshez, de mindegyiknek szüksége van egy közös tényezőre - a leggyorsabb VPN-re.

Patak Manny Pacquiao vs Adrien Broner Firestick-en vagy bármilyen más eszközön, amelyen a leggyorsabb VPN található; miközben egyidejűleg anonim és biztonságos kapcsolatot tart fenn!

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

90 − = 85

map