Hogyan nézhetem a FIFA 2018 világbajnokságát a Közel-Keleten

[ware_item id=33][/ware_item]

Nézze meg a FIFA klub világkupáját december 12–22-én


A Közel-Kelet a jövedelem szempontjából a legmagasabb. Azt mondta, akkor a lakosság többsége élvez az óvodai és luxus sportokkal. Nemcsak, hogy az egyik legnagyobb futballszurkolót követi. A rajongók nemcsak izgalommal bírnak a FIFA 2018 Közel-Kelet világkupáján, de már idegesen várják a FIFA 2022 világkupát, amely valaha is a Közel-Keleten lesz az első világbajnokság. A 2022. évi verseny az utolsó, amelyben 32 csapat vesz részt, mivel az azt követő világkupák 48 csapatra növekednek.

nézd meg a fifa 2018 világkupát a Közel-Keleten

Visszatérve a jelenbe, a FIFA 2018 rajtunk áll. A rajongók, akik otthoni képernyőn élvezhetik a FIFA 2018 világkupáját a Közel-Keleten, egyszerűen ezt a megoldást használhatják.

get fasttestvpn

A FIFA 2018 műsorszóró csatornái a Közel-Keleten élnek

A közel-keleti országok közé tartozik Omán, Egyiptom, Katar, Jemen, Irán, Bahrein, Egyesült Arab Emírségek, Jordánia, Szíria, Törökország, Kuvait, Libanon és Szaúd-Arábia. Bármely a közel-keleti országban lakóhellyel részt vehet a FIFA akcióján a beIN Sports területén. A csatorna kizárólagos jogokkal rendelkezik a Közel-Keleten. Tehát nem kell elmulasztania a verseny egyetlen szakaszát sem, és élveznie kell a FIFA 2018 világbajnokságát a Közel-Keleten ezen a csatornán..

Nézze meg a FIFA 2018-at a Közel-Keleten

Ha kábel nélkül van, akkor semmiért nem kell aggódnia. Függetlenül attól, ingyenesen felzárkózhat a FIFA 2018 világbajnokságához a Közel-Keleten. Csak annyit kell tennie, hogy legyőzze a földrajzi korlátozást. Szeretné tudni, hogyan? Csak olvassa el az alábbi lépéseket:

 1. Kap egy FastestVPN előfizetés
 2. Töltse le és Telepítse a leggyorsabb VPN-t a készüléken
 3. Vagy konfigurálja a FastestVPN-t egy útválasztóhoz ha az eszközéhez nincs kijelölt alkalmazás

A böngésző útválasztójának webes konfigurációs paneljére érheti el a http://192.168.1.1 vagy http://192.168.0.1 URL címet.

 • Ugrás a hálózatraHALVÁNY
 • Állítsa a WAN-kapcsolat típusát L2TP / Oroszország L2TP
 • Írja be a leggyorsabb VPN-t Felhasználónév és Jelszó
 • Engedélyezze a Dinamikus IP választási lehetőség
 • Ban ben Szolgáltatás IP címe / neve mezőbe írja be annak a kiszolgálónak a címét, amelyhez csatlakozni szeretne. Kattintson ide a szervercímek teljes listájának megtekintéséhez
 • Készlet WAN csatlakozási mód mint Csatlakozás igény szerint
 • Kattintson a Mentés gombra a beállítások és a mentéséhez hit Connect
 • A kapcsolat állapota megváltozik csatlakoztatva!

Amikor csatlakozik a FastestVPN, csatlakozzon egy orosz szerverhez (a FIFA 2018 ingyenes megtekintéséhez)

Nyissa meg a www.matchtv.ru webhelyet eszköz böngészője

És nézni a FIFA 2018 világkupáját a Közel-Keleten, kényelmesen INGYEN!

get fasttestvpn

Alternatívák a FIFA 2018 nézetéhez a Közel-Keleten

A FIFA 2018-at élőben közvetítheti más platformokon is, de árért. Streaming szolgáltatások, amelyek előfizetéshez hozzáférést biztosítanak a csatornákhoz. A rendelkezésre álló csatornák száma az Ön által választott csomagtervtől függ. Legtöbbjük azonban földrajzilag korlátozott, és ha nem az adott országban tartózkodik, akkor ehhez feltétlenül szüksége van VPN-kapcsolatra. Az alternatívák felsorolása az alábbiakban található:

 1. DirecTV most: Ez a népszerű streaming szolgáltatás 35 dollártól 70 dollárig terjed, 7 napos ingyenes próbaverzióval.
 2. Fox Sports Go: Az Egyesült Államokban kizárólagos jogokkal rendelkezik, előfizetési díja 19,99 dollár, ingyenes próbaverzióval. Az első 3 hónap 10 dollárba kerül.
 3. Sling TV: Két terv létezik a Sling TV-hez - Sling Blue és Sling Orange. Az egyik 20 dollárba kerül, míg a másik 25 dollárba kerül. Előfizetést kaphat attól a csatornától függően, amelyen a FIFA-t nézi.
 4. PlayStation Vue: A hozzáférés 39,99 dollárért elérhető. 5 napos ingyenes próbaverziót kínál.

Mindez ugyanolyan jó megoldás, mint mások. Az egyetlen szempont, amelyben egy ember lakhat, az mindegyikének költsége lenne. Ezen kívül mindegyikük ingyenes próbaverziót kínál, és kiváló megoldás a FIFA 2018 világkupájának a Közel-Keleten történő megnézésére.

get fasttestvpn

FIFA 2018 a Közel-Keleten élő közvetítés

Többféle platformon és forrással rendelkezünk a FIFA 2018 Közép-Keleten való megtekintéséhez. A legjobb megoldás természetesen ingyenesen nézni, bár előfizetési alapú szolgáltatásokat vagy kábelt is igénybe vehet, ha a sport- és TV-műsorok gyakori követője.

Fontos dolog az, hogy csatlakozzon a FastestVPN-hez, hogy ingyenesen élvezhesse az online FIFA 2018-at az orosz csatornán, Oroszországon kívül is. Csak mutassa meg a virtuális jelenlétét a FastestVPN segítségével, és élvezze a versenyt annak kezdő napjától a döntőig.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

44 − = 35

map