Hogyan nézhetem a FIFA 2018 világkupáját a Plex-en

[ware_item id=33][/ware_item]

Nézze meg a FIFA klub világkupáját december 12–22-én


A labdarúgó-rajongók abszolút őrültekké válnak, ahogy a Világkupa közeledik. A verseny június 14-én kezdődik, és 32 csapat vesz részt az oroszországi harcban, hogy megszerezzék az áhított FIFA világkupát. Rengeteg csatorna sugározza a népszerű bajnokságot, és létezik különféle módszer, amellyel közvetítheti a világkupát a készülékein. Vagy közvetíthet az interneten, a Kodi-on keresztül, vagy esetleg megpróbálhatja és megnézheti a FIFA 2018 világbajnokságát a Plex-on. Igen, a Plex segítségével megnézheti kedvenc eszközeinek legszebb labdarúgó-bajnokságát. Ebben az útmutatóban megmutatjuk, hogyan használhatja a Plexet a FIFA világkupájának bárhonnan, korlátozások és aggodalmak nélküli nézésére.

nézni a fifa 2018 világkupát a plexen

get fasttestvpn

Hogyan nézhetem a FIFA 2018 világbajnokságot a Plex-szel

A Plex kiemelkedő média streaming eszköz, amely lehetővé teszi az összes médiafájl kezelését a különböző eszközökön egyetlen Plex platformon keresztül. Töltse le a Plex Media Server kiszolgálót, és csatlakoztasson vele eszközöket a Plexen keresztüli kezeléséhez és megtekintéséhez. Most ezt a csodálatos média streaming eszközt is felhasználhatja kedvenc csatornáinak - ideértve a sportcsatornákat, például a Fox, CBS, ESPN stb. - közvetítésére a készüléken. A Plex sokféle eszközzel kompatibilis, beleértve a Mac-ot, a PC-t, az okostelefonokat, az iPad-et, a táblagépeket, a játékkonzolokat, a Fire TV-t, a Smart TV-t, az Apple TV-t, valamint más streaming eszközöket, például a Roku-t..

Nagyon könnyű a FIFA 2018 világbajnokságot nézni a Plex-en. Csak annyit kell tennie, hogy telepíti a Plex médiakiszolgálót a rendszerére és a Plex alkalmazást a streaming eszközére, majd hozzáadja kedvenc csatornáit a Plex Store-on keresztül.

Így telepítheti kedvenc sportcsatornáit a Plex-re:

 1. Regisztráljon a Plex-fiók a Plex.tv-en
 2. Töltse le a Plex Media Server alkalmazást a rendszeren
 3. Indítsa el a Plex szoftvert és telepítse kedvenc sportcsatornáid ezen az útmutatón keresztül
 4. Tez a kalap!
 5. Most már tudod nézd meg a FIFA 2018 világkupáját a Plex-en könnyedén.

Hogyan nézheted meg a FIFA 2018 világkupáját a Plexről bárhonnan

Számos olyan csatornát talál, amelyekhez hozzáférhet a FIFA World Cup 2018 nézéséhez a Plex-en, beleértve a BBC iPlayer, a CBS, az SBS, valamint a nem hivatalos adatfolyam-szervereket, például a FilmOn. De nem tudja, hogy olyan csatornák, mint a BBC iPlayer vagy a CBS, nem állnak rendelkezésre a műsorszóró régiójukon kívül. Például a BBC iPlayer Plex-on való megtekintéséhez az Egyesült Királyságban elérhetőnek kell lennie. Ráadásul az olyan nem hivatalos csatornákhoz való hozzáférés, mint például a FilmOn, bajba kerülhet a szerzői jogok megsértése miatt. Van azonban egy módja annak, hogy mindet elérhesse anélkül, hogy Egyesült Királyságba, az Egyesült Államokba vagy más helyekre menne, és anélkül, hogy felbukkanna a szerzői jogok megsértése miatt, vagyis VPN beszerzésével.

Igen, a VPN mindig ajánlott, ha földrajzilag korlátozott tartalomhoz férnek hozzá, vagy a szerzői jogok megsértésének veszélye fenyegeti. Tehát ahhoz, hogy a Flex 2018 világbajnokságot a Plex-en nézhesse, telepíteni kell egy VPN-t az eszközére, majd meg kell szereznie a Plex-et. Mindez trükkösnek tűnhet, de elkészítettünk egy egyszerű útmutatót, amellyel VPN-t és Plex-et szerezhet készülékére, és anonim módon bárhonnan megnézheti a FIFA világkupájának élő közvetítését:

A FIFA 2018 világbajnokságának a Plex-on történő megtekintéséhez kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Feliratkozás a FastestVPN csatornára
 2. Get FastestVPN alkalmazást a készüléken VAGY Konfigurálja a leggyorsabb VPN-t az útválasztón
 3. Indítsa el az alkalmazást és Csatlakozzon egy kiszolgáló helyéhez, ahol elérhető a kívánt csatorna
 4. Menj Plex.tv & Regisztrálj
 5. Töltse le a Plex Media Server alkalmazást a rendszeren és a Bejelentkezés oldalon
 6. Adja hozzá kedvenc csatornáit az útmutatót követve
 7. Telepítse a Plex alkalmazást a kívánt készülékeken, és szinkronizálja a Plex Media Server szolgáltatással
 8. Kész! Nézze meg a FIFA 2018 világkupáját a Plex-en azonnal bárhonnan.

get fasttestvpn

Következtetés

Csatornák százai fogják sugározni a A FIFA 2018 világbajnoksága élőben online és különféle módon érheti el őket, ezek közül az egyik a Plex Media Server. A Plex jelenleg a piacon az egyik legjobb streaming szoftver, és a fenti útmutatókon keresztül különféle csatornák, például BBC iPlayer és Fox Sports csatornák hozzáadásával könnyedén megnézheti a FIFA 2018 világbajnokságát a Plex-en. Bizonyára a 2018-as világkupája valóban érdekes esemény lesz, ha azt tervezi, hogy a Plex-en nézné. Tehát, Kanadában, az Egyesült Királyságban vagy Ausztráliában él, a Plex segítségével könnyedén bárhonnan bárhol megnézheti a FIFA világkupát kedvenc készülékein anélkül, hogy veszélybe sodorta az online adatvédelmet..

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

59 + = 66

map