Hogyan nézhetem meg a 2018-os FIFA világkupát az Apple TV-n

[ware_item id=33][/ware_item]

Nézze meg a FIFA klub világkupáját december 12–22-én


Alig néhány hét van a FIFA 2018 világbajnokság elindításához, a futballszurkolók pedig június egész hónapjában elfoglalt ételeket vásárolnak, és kitalálják a legjobb módot a bajnokság megfigyelésére. Az Apple-felhasználók számára csodálatos választás a nagyszerű labdarúgó-versenyek HDTV-n történő nézése. Tehát, ha azt akarja, hogy a FIFA 2018 világbajnokságot nézze meg az Apple TV-n, akkor olvassa el az itt létrehozott útmutatót, és élvezze a játékot, amint az közvetlenül az Apple TV-n történik.

Nézze meg a 2018-os FIFA világkupát az Apple TV-n

get fasttestvpn

Nézze meg a 2018-os FIFA világkupát az Apple TV-n, bárhonnan, kábel nélkül

Mint tudjuk, a FIFA világkupája a világ legnagyobb labdarúgó-bajnoksága, ami azt jelenti, hogy az egész világon sugározni fogják. A legjobb sportcsatornák a világ minden tájáról élőben a teljes bajnokságot fogják közvetíteni, amelyek közül sokan az eseményt online is vetítik. Azoknak a rajongóknak, akik inkább a FIFA 2018 világkupáját az Apple TV-n nézik, élőben közvetítik a versenyt olyan műsorszolgáltatók révén, mint a BBC, az SBS, a MatchTV és az iTV..

De mielőtt hozzáférne ezekhez a csatornákhoz, tudnia kell, hogy az összes fent említett csatorna földrajzilag korlátozott, és csak néhány meghatározott helyről érhető el. Például a BBC csak az Egyesült Királyságból érhető el, az SBS Ausztráliából és a MatchTV Oroszországból érhető el. Tehát ha megpróbálja elérni a FIFA-t az Apple TV élő közvetítésével, akkor nem lesz képes streamálni csak azért, mert egy másik régió webhelyéről érkezik. Van azonban egy módja annak, hogy hozzáférhessen hozzájuk, és könnyedén nézze meg a 2018-os FIFA világkupát az Apple TV-n, vagyis egy VPN használatával. Mivel ezek a csatornák földrajzilag blokkolva vannak a régiójukon kívül, a VPN használatával megváltoztathatja online helyét a műsorszolgáltatók helyén, és akadályok nélkül nézheti a FIFA versenyét az Apple TV-n..

Így bárhonnan bárhol megnézheti a FIFA 2018 világkupáját az Apple TV-n:

 1. Iratkozzon fel a FastestVPN feliratkozásra
 2. A FastestVPN konfigurálása az útválasztón
 3. Csatlakoztassa az Apple-t TV a routernek
 4. Hozzáférés a Streaming Channel-hez (BBC, MatchTV, SBS, iTV) az Apple TV böngészőjében
 5. Néz FIFA az Apple TV-n élj ingyen.

Megjegyzés: A BBC iPlayer, a MatchTV.ru, az SBS és az iTV Player nem érhető el származási országuktól kívülről. Ezeknek a csatornáknak a eléréséhez használja a leggyorsabb VPN-t. Szerezd meg a leggyorsabb VPN-t most!

Így könnyedén bárhonnan bárhonnan közvetítheti a 2018-as világkupát az Apple TV-n, anélkül, hogy drága streaming előfizetéseket vásárolna.

Ahhoz, hogy megismerje a különböző csatornákon folytatott adatfolyamot, használja az alábbi útmutatókat az Apple TV csatornáinak eléréséhez, és bárhonnan élőben élvezze a FIFA világkupája versenyét.

get fasttestvpn

Nézze meg a 2018-os FIFA világkupát az Apple TV-n a BBC-vel

A BBC minden bizonnyal a legnagyobb televíziós hálózat az Egyesült Királyságban. Ez a FIFA 2018 világbajnokság hivatalos műsorszolgáltatója, és VPN segítségével bárhonnan bárhonnan megnézheti a FIFA bajnokságot az Apple TV-n és a BBC-n keresztül. .

Így nézheti meg a BBC FIFA 2018 világkupáját az Apple TV-n ingyenesen:

 1. Get FastestVPN előfizetés
 2. A leggyorsabb VPN konfigurálása a routerön & Csatlakozzon a mi E listát használó brit szerver hogy hozzáférjen a BBC-hez
 3. Csatlakoztassa Apple TV-jét a A leggyorsabb VPN-kompatibilis router
 4. Nyisd ki Apple TV böngésző és látogasson el a BBC webhelyére, VAGY szerezze be a BBC iPlayer alkalmazást az Apple TV-hez
 5. Iratkozzon fel ingyenesen BBC iPlayer fiók
 6. Néz FIFA az Apple TV-n a BBC-vel ingyen.

Nézze FIFA online

Hogyan nézhetjük meg a 2018-os FIFA világkupát az Apple TV-n a MatchTV-vel

A MatchTV szinte minden típusú sportágot kínál, és a World Cup 2018 élő közvetítését is online módon közvetíti. Mivel azonban az élő közvetítés csak Oroszországban érhető el, VPN-re lesz szüksége ahhoz, hogy streamingéhez hozzáférhessen, és bárhol ingyenesen megtekinthesse a 2018-os FIFA World Cup az Apple TV-n..

Tehát kövesse az alábbi lépéseket, és útközben nézze meg a FIFA világkupáját az Apple TV-n, a MatchTV-vel:

 1. Iratkozzon fel a FastestVPN előfizetésre
 2. Beállít FastestVPN útválasztón keresztül & Csatlakozzon Oroszország szerveréhez ehhez a listához a MatchTV eléréséhez
 3. Csatlakozás Apple TV a router felé
 4. Hozzáférés a MatchTV-n keresztül Apple TV böngésző
 5. Élvezze az élő közvetítést A FIFA 2018-as világkupája az Apple TV-n könnyedén.

Hogyan nézhetjük meg a 2018-os FIFA világkupát az Apple TV-n az SBS segítségével?

Az SBS egy nagyon népszerű televíziós hálózat Ausztráliában, amely különféle sportágak számára sugárzást is kínál, ideértve a labdarúgást is az ausztrál nézők számára. Az SBS online közvetíti a 2018-as világkupát, és VPN segítségével könnyedén élőben nézheti meg az Apple TV-n.

Így nézheti meg a FIFA 2018 világkupáját az Apple TV-n bárhonnan az SBS segítségével:

 1. Get FastestVPN
 2. Konfigurálja a leggyorsabb VPN-beállításokat a routerön & Csatlakozzon Ausztrália szerverünkhöz ehhez a listához az SBS eléréséhez
 3. Csatlakoztassa a Apple TV a routerhez
 4. Látogasson el az SBS webhelyére Apple TV böngésző & regisztrálj
 5. Néz A FIFA 2018-as világkupája az Apple TV-n az SBS-vel ingyen.

get fasttestvpn

Megjegyzés: Oldja fel a csatornák feloldását a FastestVPN használatával, és korlátozás nélkül folytassa a FIFA-t. Szerezd meg a FatestVPN-t most!

Nézze meg a 2018-os FIFA Világkupát az Apple TV-n és az iTV-vel

Az iTV egy újabb nagyszerű lehetőség a FIFA 2018 világkupájának az Apple TV-n való megtekintésére. Az ITV exkluzív lefedettséget fog nyújtani a FIFA 2018-as világkupájáról, és mindezt megszerezheti az élő közvetítés elérésével. De ne felejtse el, hogy az iTV csak az Egyesült Királyságban érhető el, tehát először be kell szereznie egy VPN-t, hogy hozzáférjen a FIFA Világkupa élő közvetítéséhez, majd akadályok és problémák nélkül élvezze a játékot..

A VPN segítségével így nézheti meg a 2018-os FIFA világkupát az Apple TV-n és iTV-vel:

 1. Feliratkozás a FastestVPN csatornára
 2. A leggyorsabb VPN konfigurálása útválasztón keresztül & Csatlakozzon az Egyesült Királyságbeli szerverünkhöz a szerverlistánkon keresztül az iTV eléréséhez
 3. Csatlakoztassa a Apple TV WIFI útválasztóhoz
 4. Kapcsolódás az iTV webhelyére az Apple TV böngésző & Regisztrálj
 5. Élvezze a streaming-t FIFA az Apple TV-n ingyen élhet az iTV-vel.

A FIFA 2018 világbajnokságának ütemezése

Miután konfigurálta készülékét a FastestVPN segítségével, készen áll arra, hogy könnyedén nézhesse a FIFA 2018 világkupáját az Apple TV-n. Itt van a FIFA 2018 világbajnokságának teljes ütemezése, hogy tudd, mikor tudod behangolni a kedvenc csapataidat élőben.

Nézze meg az fifa 2018 világkupát élőben online

Vigyázó csapatok:

32 csapat versenyez a szokásos módon a World Cup trófeáért. Van néhány csapat, akik szerintem kedvenceik a verseny nyeréséhez. Nézzük meg mindegyiket:

Németország

Németország Brazília után a második legsikeresebb csapat a világkupán, mivel négyszer nyerte meg a világkupát. Legutóbb nyerték meg, és úgy tűnik, hogy jelenleg nagyszerű formában van, hogy ezúttal ismét megszerezzék a trófeát.

Brazília

Brazília mindig a kedvence a helyzettől függetlenül. Bár ezúttal nem sok csillagjátékos van a csapatban, de Neymar és Coutinho jelenlétével ők az egyik legveszélyesebb fél az idei FIFA világkupán.

Argentína

A legutóbbi világkupán Argentína Leo Messinek köszönhetően jutott a döntőbe, de sajnos elvesztette Németországot. Ebben az évben semmi nem változott a csapatban, de még mindig - mivel Messi a csapatban - Argentína továbbra is az egyik legjobb csapat a versenyen.

Spanyolország

Spanyolország nyerte a 2010-es FIFA világkupát, és bár nem sokat tettek a 2014-es brazíliai világkupán, ezúttal nagyon veszélyes csapatuk van, Isco és Tiago Alcantara bevonásával..

Portugália

Portugália nyerte meg a 2016-os eurót, ahol Ronaldo egyedül nyert néhány kritikus mérkőzést. Szinte ugyanazzal a csapattal járnak a 2018-as világbajnoksághoz, és a szurkolóknak figyelniük kell ezt a portugáliai oldalt, mert biztosan hosszú utat tesznek a FIFA versenyre..

get fasttestvpn

Csomagolás fel

A 2018-os FIFA világkupája csak néhány hét múlva kezdődik, és ezt az útmutatót követve képes lesz arra, hogy nézd meg a FIFA 2018 világkupáját az Apple TV-n sok küzdelem nélkül. Tehát olvassa át ezt az útmutatót, és állítsa be az Apple TV-t úgy, ahogyan magyaráztuk, és mindenki jó menni!

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

54 + = 59

map