Hogyan nézhetem Wimbledont a Fire TV Stick-en – Wimbledoni bajnokság a Fire TV Stick-en

[ware_item id=33][/ware_item]

Rafael Nadal elnyerte 2019. évi első nagydíját, és lelkesen várja, hogy júliusban újabb címet szerezzen, amikor a Wimbledon elindul. Ha Ön egy olyan FireStick felhasználó, aki szereti a teniszt, és nem akarja elhagyni a Wimbledoni bajnokságot, folytassa ezt a cikket azért, hogy megtudja, hogyan kell nézd Wimbledont a Fire TV Stick-en bárhonnan online, pufferolás vagy késés nélkül.


vigyázzon Wimbledonra a tűzoltón

get fasttestvpn

Rengeteg streaming opció közül választhat, de vigyázz, csak néhány közülük legális. Itt fogjuk megmagyarázni, hogyan tudsz nézd Wimbledont a Fire TV Stick-en jogszerűen, bárhol a világon, korlátozásokkal vagy jogi értesítésekkel szemben.

Nézze meg Wimbledont a Fire TV Stick kábel nélkül

Mint fentebb már említettük, csak néhány legális streaming lehetőség van, amelyek lehetővé teszik, hogy bárhol ingyenesen nézhesse a Wimbledont a Fire TV Stick-en. De ehhez VPN szükséges. A VPN lehetővé teszi a kedvenc sportcsatornák élő streaming elérését, amelyek nem állnak rendelkezésre az Ön országában. Tehát itt van, hogyan lehet bárhol bárhol megnézni a Wimbledont a FireStick-en

Nézze meg a Wimbledont a Fire TV Stick-en a 7 Plus készülékkel

Az ausztráliai nézők számára a FireStick böngészőn keresztül elérheti a 7 Plus hivatalos webhelyét, és élőben nézheti meg a Wimbledont. Nem ausztrál nézők esetén egyszerűen kövesse ezeket a lépéseket, hogy bárhonnan bárhol megnézhesse Wimbledont a Fire TV Stick-en:

 1. Feliratkozás a FastestVPN csatornára.
 2. Konfigurálja a leggyorsabb VPN-t az útválasztón keresztül & használja a mi Ausztrália szerver címe a Router beállításokban.
 3. Csatlakoztassa a Fire TV Stick eszközt a routerhez.
 4. Látogatás https://7plus.com.au/live-tv/ a Selyem böngészőben.
 5. Nézze meg a Wimbledont online ingyen a Firestick with 7 Plus termékkel bárhonnan.

get fasttestvpn

Nézze meg a Wimbledont a Fire TV Stick-en a BBC-vel

A Wimbledon élő közvetítését HDS-en szeretné a FireStick-en? A BBC az út. Telepítheti a BBC alkalmazást a FireStick oldalra, és élőben nézheti Wimbledont. Azoknak a felhasználóknak, akik földrajzi korlátozások miatt férhetnek hozzá a BBC-hez, kövesse az alábbi egyszerű lépést:

 1. Feliratkozás a FastestVPN csatornára.
 2. Konfigurálja a leggyorsabb VPN-t az útválasztón keresztül és használja a mi Egyesült Királyság szerver helye a Router beállításokban.
 3. Csatlakoztassa a Fire TV Stick készülékét a Router.
 4. Töltse le a BBC iPlayer alkalmazást a Firestick-en vagy a hozzáférésen https://www.bbc.co.uk/iplayer a böngészőben.
 5. Élvezze a Wimbledon élő közvetítését a Firestick-en a BBC-vel bárhonnan.

BBC iPlayer

Csak az Egyesült Királyságban érhető el, a BBC az egyik legnépszerűbb sport-műsorszolgáltató és a Wimbledon verseny hivatalos műsorszolgáltatója. Ha az Egyesült Királyságban tartózkodik, egyszerűen bejelentkezhet egy BBC-fiókkal, és élőben nézheti meg a Wimbledoni tenisz bajnokságot a FireStick eszközén. Ha másutt él, szerezzen egy VPN-t, hogy gyakorlatilag megjelenjen az Egyesült Királyságban, és a BBC iPlayer alkalmazás segítségével azonnal nézze meg a Wimbledont a Fire TV Stick-en a BBC-n..

7 Plusz

A 7 Plus a Wimbledon bajnokságot is fedezi, de az élő közvetítés csak Ausztráliában lesz elérhető. Ha Ausztrálián kívül szeretné megnézni, használja a FastestVPN elérést Wimbledon élő közvetítés a 7Plus-on, és bárhonnan nézheti a Wimbledon teniszt a Fire TV Stick-en.

2019. évi Wimbledoni menetrend

Itt található a teljes 2019. évi Wimbledoni dátum, július 1-jétől kezdve

 • Első forduló - július 1 (hétfő)
 • Első forduló - július 2 (kedd)
 • Második forduló - július 3 (szerda)
 • Második forduló - július 4 (csütörtök)
 • Harmadik forduló - július 5 (péntek)
 • Harmadik forduló - július 6 (szombat)
 • Negyedik forduló - július 8 (hétfő)
 • Női negyeddöntők - július 9. (kedd)
 • Férfi negyeddöntők - július 10 (szerda)
 • Női elődöntők - július 11. (csütörtök)
 • Férfi elődöntők - július 12. (péntek)
 • Női döntők - július 13 (szombat)
 • Férfi döntők - július 14 (vasárnap)

Rafael Nadal nem nyerte meg a Wimbledoni bajnokságot, mióta legutóbb 2011-ben megnyerte. De határozottan megy a versenyre, mint kedvenc, de Roger Federer, valamint Novak Djokovic és Andy Murray kemény versenyben áll majd a bajnok Roger Federer ellen. . A Női kislemezben Venus Williams visszatér a füves pályára, Caroline Wozniackinek és Simonának pedig a Női bajnokért küzdeniük kell..

Csatornák, amelyekkel Wimbledont nézhetik a Fire TV Stick Online-on

A Wimbledont világszerte közvetítik népszerű csatornák kábelen és online. Itt állnak a hivatalos Wimbledon 2019 műsorszolgáltatók, akikkel ugyanabban a régióban nézheted a Wimbledont:

 • ESPN (USA)
 • Teniszcsatorna (USA)
 • Sky Deutschland (Németország)
 • BeIN Sports (Közel-Kelet)
 • BeIN Sports (Franciaország)
 • Sky Italia (Olaszország)
 • HotStar (India)
 • SRF (Svájc)

A fent említett csatornák fizetős és földrajzilag korlátozott csatornák, és előfizetés szükséges, hogy megtekinthesse a Wimbledont a Fire TV Stick-en. Ha fel szeretne iratkozni ezekre a csatornákra, és online szeretné nézni a Wimbledoni teniszt, akkor először fel kell engednie a FastestVPN szolgáltatást..

get fasttestvpn

Tekerje fel

Függetlenül attól, hogy külföldre utazik, vagy olyan országban él, ahol nem érhető el Wimbledon adás, mindig használhatja ezt a fenti útmutatót, hogy online nézze meg Wimbledont. Ez az útmutató kifejezetten elmagyarázza, hogyan lehet nézd Wimbledont a Fire TV Stick-en, Tehát ha Firestick-eszközöd van, akkor csak szerezze be a FatestVPN-t, és kövesse a fent kifejtett utasításokat, hogy online közvetíthesse a 2019-es legnagyobb grand slam versenyt..

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

70 − 66 =

map