Minden, amit tudnod kell Andy Ruiz vs Anthony Joshua 2 megtekintéséhez az Androidon

[ware_item id=33][/ware_item]

Legutóbb, amikor mindkét harcos 2019. június 1-jén lépett be a gyűrűbe, az eredmények egyszerűen hihetetlenek voltak, mivel Andy Ruiz elhallgattatta minden kételkedőjét azzal, hogy a hetedik fordulóban technikai kiütéssel nyerte meg a meccset. Andy Ruiz aluljáróként lépett be a csapdába, de véget ért Anthony Joshua legyőzhetetlen rekordjának, és megdöbbentette az egész bokszvilágot a WBA (Super) nyerésével., IBF, WBO, és IBO nehézsúlyú címek. Ezt a harcot a boksztörténet egyik legnagyobb zavarának nevezték, és összehasonlították Mike Tyson és Buster Douglas, valamint Lennox Lewis és Hasim Rahman ellen..


Ennek a harcnak azonban soha nem kellett volna történnie, mivel Anthony Joshuanak Jarrel Millerrel kellett szembenéznie, ám az USADA szankció miatt ki kellett cserélni. Az egész világ nem várhatja meg, hogy megnézze mindkét szupersztár újból. Andy Ruiznak ez lesz az esélye, hogy bebizonyítsa az egész ökölvívó közösségnek, hogy nem ő az alsókutya, és hogy megérdemli a helyét az élelmiszerlánc tetején, vagy Anthony Joshua meg tudja mutatni a világnak, hogy miért minősítik őt elsőszámú nehézsúlyú bajnoknak, és hogy az utolsó küzdelme egy egyszerű csúszás volt. A visszatérés mögött álló óriási őrület miatt mindenki hangolni fog, hogy újra megismerje ezeket a nehézsúlyokat. Pontosan ezért van egy útmutató, amely segít az embereknek nézni Andy Ruiz és Anthony Joshua 2 az Androidon.

Nézze Andy Ruiz vs Anthony Joshua az Androidon

Dátum és hely Andy Ruiz és Anthony Joshua 2 ellen

Mielőtt megtanulnánk a különböző lépéseket az Andy Ruiz és Anthony Joshua csatornák figyelésére Android, azt javasoljuk, hogy mentse el ezeket a részleteket, hogy megbizonyosodjon arról, hogy mindenki beállította ezt az ikonikus csatát.

 • Helyszín: Diriyah, Szaúd-Arábia
 • Dátum: 2019. december 7
 • Idő: 22:00 UK idő (Ring Walk)

Hogyan nézhetem Andy Ruiz és Anthony Joshua bárhonnan

A DAZN a magas szintű boksz mérkőzések közvetítésének hivatalos oldala, a MatchTV.ru-t is használhatja. Mivel azonban ez a harc Szaúd-Arábiában zajlik, földrajzi korlátozások vonatkoznak az élő takarmányokra. Igen, ez azt jelenti, hogy a harcot csak bizonyos helyeken lehet hivatalosan továbbítani, azonban a FastestVPN feliratkozással könnyen megkerülheti ezt a kérdést..

Ez a cég széles körű kiszolgálókkal rendelkezik, amelyek stratégiailag a világ minden tájáról megtalálhatók, és segítenek hamisítani az IP-címüket, és megváltoztatni a tartózkodási helyét. A VPN nem csak a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való azonnali hozzáférést segíti elő, hanem javítja az általános adatfolyam-élményt és védi a digitális lábnyomot. Tehát feltétlenül iratkozz fel a FastestVPN-re, mielőtt Andy Ruiz és Anthony Joshua élő közvetítést folytatna az Androidon.

Hogyan nézhetem Andy Ruiz és Anthony Joshua androidon keresztül a DAZN segítségével

Ha azt tervezi, hogy Andy Ruiz és Anthony Joshua figyeli az Androidot a DAZN segítségével, egyszerűen kövesse az alábbi lépéseket.

 1. Feliratkozás a FastestVPN csatornára és válasszon egy megfelelő csomagot;
 2. Győződjön meg arról, hogy a Android eszköz csatlakozik a Wi-Fi,
 3. Telepítse a leggyorsabb VPN-t alkalmazást az eszközére, vagy beállíthat FastestVPN benned router;
 4. Válassz egy USA IP cím és a PPTP protokoll a kiszolgálók listájából;
 5. Menj https://watch.dazn.com/en-GLOBAL/sports/ bármilyen böngészőn keresztül, vagy töltse le a DAZN alkalmazást a Play Áruházból;
 6. Vásároljon előfizetést DAZN streaming szolgáltatásokra;

Harcos statisztika, amit tudnod kell

Most, hogy ismeri a különféle lehetőségeket néz Andy Ruiz és Anthony Joshua ellen élj az Android készülékén bárhol a világon, vessünk egy pillantást a harcosok mindkét hivatalos statisztikájára.

Anthony Joshua

 • Becenév: AJ
 • Kor: 29
 • harcok: 23
 • Győzelmek: 22
 • Veszteség: 1
 • KO: 21
 • Magasság: 6FT 6 hüvelyk
 • Súly (Utolsó harc): 17. sz. 71b
 • Nettó érték: 60M

Andy Ruiz

 • Becenév: A romboló
 • Kor: 30
 • harcok: 34
 • Győzelmek: 33
 • Veszteség: 1
 • KO: 22
 • Magasság: 6FT 2 in
 • Súly (Utolsó harc): 19ST 1 font
 • Nettó érték:6M

Küzdelem a Jóslatok Andy Ruiz és Anthony Joshua 2 ellen

Nem sokan tudták megjósolni az utóbbi küzdelem eredményét Andy Ruiz és Anthony Joshua. Az egész bokszközösség azt jósolta, hogy Anthony Joshua volt a kedvenc, és készségei el fogják árnyékolni Andy Ruiz gyors kezét. Annak ellenére, hogy Anthony Joshua erőteljesen kezdett, Andy Ruiz robbanóképes erővel és gyors ellentámadásokkal megfordította a harcot..

Jelenleg a két harci tábor frissítései azt mutatták, hogy minden harcos mindenkivel megy, és edzésre készül erre a harcra. Anthony Joshua jelenleg számos olyan ellenféllel edz és edz, amely hasonló testtípusú és harci stílusú, mint Andy Ruiz. Míg a romboló aprított néhány fontot, és berepedtnek tűnik a harcért. Egyszerűen túl nehéz megjósolni ennek a harcnak a kimenetelét, mivel mindkét harcos sokat kockáztat december.

Következtetés - Andy Ruiz és Anthony Joshua 2 az Androidon

Mostanra tudnia kell, hogyan lehet nézni Andy Ruiz és Anthony Joshua 2 tovább Android, a csatát élőben is megtekintheti az iOS rendszeren, ide kattintva. Biztos lehet abban, hogy ha megteszi a fent említett lépéseket, akkor könnyedén megnézheti a harcot a világ bármely pontjáról. Ne felejtsd el feliratkozni a VPN-tervre, mivel a harc csak bizonyos helyeken lesz elérhető.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 4

map