Vilken kanal är The Oscars på? När är de 92: e Academy Awards?

[ware_item id=33][/ware_item]

Snabbast VPN-tillkännagivande


Strömmen är obegränsad med FastestVPN

Nio nätverk är geobegränsat till Australien. Du kan inte få åtkomst till det om du är bosatt utanför landet. En VPN är avgörande för att processen ska fungera, få FastestVPN och avblockera geo-begränsat innehåll när som helst.

Skaffa VPN för strömning

Oscar 2019 är en av de viktigaste händelserna som miljoner människor väntar så oroligt på. Ända sedan Academy Awards slutade förra året har människor förutspått de kommande Oscarsna. Nu kan det hända att vi har många sladdknivar och antennberövade människor bland oss ​​undrar vilken kanal är Oscars på och var kan de se det gratis. Du behöver inte oroa dig, vi har tagit fram en omfattande lista som innehåller vilken kanal är Oscars på.

Oscars har alltid varit ett av årets största tillfällen när det gäller media & underhållningsindustri. En hel del människor från hela världen ställer in sig för att titta på den fängslande ceremonin varje år. Det är ett av säsongens must-watch-tillfällen.

Alla som är intresserade av filmer, mode, populärkultur, du skulle inte vilja missa det här evenemanget. Så var redo för uppdateringen eftersom showen inte är så långt. Och om du är utan kabel undrar vilken kanal är Oscars på, bläddra bara ner.

Oscars Live Streaming Channel Guide

Oscar-natten är årets Super Bowl. Alla vill veta allt om evenemanget. Platsen, tiden, vilken kanal är Oscars på, gästerna, de glamorösa klänningarna och alla dessa söta saker. Många flockar till internet för att leta efter ett svar på frågan "Vilken kanal är The Oscars på?”Tja, läs med eftersom svaret på din fråga ligger nedan.

Så när är Oscar 2020?

Oscars 2020 kommer att hållas den 9 februari 2020. Ja, den stora ceremonin är bara några veckor bort. De 92: a årliga priserna kommer att äga rum på Dolby Theatre i Hollywood, Los Angeles, Kalifornien. Huvudevenemanget kommer att vara Live klockan 17.00 PST den 9 februari 2020.

Tja för att vara specifik, täckning av röda mattor kommer att börja klockan 17:00 Pacific Time / 20:00 Eastern Time, Academy Academy Awards startar.

Med loppet som alltid kommer Oscar att vara live med bättre spänning och för mycket roligt. Oscar-utmärkelsen 2020 garanterar att innevarande års show kommer att ha frossa & Spänning, vilket skulle göra ditt hjärta pumpa högt. Serien kommer att innehålla större större stunder och betydligt bättre överraskning.

Låt prata om värden!

Kevin Hart var knuten till att vara värd för 2019 men tappade ur showen på grund av några kontroversiella tweets som han gjorde tidigare. Som det står så hade ingen värd tillkännagivits som hans ersättare då. Och eftersom Oscars 2019 var en succé, kommer Oscarsna 2020 att ledas utan en värd också!

Undrar, vilken kanal är The Oscars på?

De 92: a Academy Awards kommer att sändas LIVE på ABC-TV-nätverket från Dolby Theatre i Hollywood och Highland center. Det kommer att vara LIVE i mer än 225 länder runt om i världen.

Varje år uppmärksammar underhållningsindustrin och filmfans från världen Academy Awards. Nyfiken på vem som kommer att vinna prisnivån på vägen till Oscar: s sändning. Det är den höga tiden då folk stämmer in för att titta på den hisnande, mest glamorösa ceremonin.

Den första officiella promo har också släppts av ABC och akademin och säger "Det finns ingen bättre säsong än Oscar-säsongen".

Den tidigare starttiden för priserna kan förhoppningsvis ge både tittare och gäster en bra tid innan de kommer till företag. Tänk på att prisutdelningen under tidigare år har gått förbi fyra timmars markering. Även om den längsta showtiden fortfarande står för 2002-utmärkelsen, som var fyra timmar och tjugotre minuter. Fortfarande sänder de flesta kabeloperatörer och stationer för Hollywoods största evenemang under året.

I händelse av att du köper en betald TV-tjänst som Comcast, kan du strömma priserna från din bärbara dator eller telefon via ABC: s webbplats eller applikation.

Det är som det är, bara vissa TV-marknader kommer att kunna se showen live. Det finns dessutom många universella TV-kanaler som kommer att strömma Oscars live. På chansen att du behöver titta på Oscars utomlands finns det ett par alternativ för dig som förlitar dig var du är.

Låt oss nu se om det finns andra alternativ att titta på prisutdelningen.

Det finns betalade och gratis streamingkanaler över hela världen som kommer att sända Oscars Live online. Tjänster som VPN eller Smart DNS-proxyer kan hjälpa dig att blockera webbplatsen och låta dig njuta av showen.

Gratis strömningskanaler som du kan använda:

  • 9Now (Australien)
  • CCTV6 (Kina)
  • CTV (Kanada, Kräver en kanadensisk kabelabonnemang)
  • ABC Go (USA, kräver ett amerikansk kabelabonnemang)

Betalda strömningskanaler som du kan använda:

  • Sky Go (STORBRITANNIEN)
  • NowTV (STORBRITANNIEN)
  • DSTV (Sydafrika)
  • Sky Italia (Italien)
  • Hotstar (Indien)
  • ProSieben (Tyskland)

Så om du behöver strömma tjänsten gratis på webben är dina bästa alternativ CTV eller 9Now. Chockerande är de två kanalerna geo-blockerade utanför Kanada och Australien separat. Genom att använda VPN kan du dölja ditt äkta onlineareal och avblockera majoriteten av kanalerna.

Om du vill veta alla steg på hur man använder VPN för direktuppspelning Klicka här.

Trots att du inte har kapacitet att strömma showen live finns det alltid andra alternativ. Du kan till och med titta på den inspelade versionen i slutändan.

Världen förväntar sig upphetsat att de efterlängtade många utmärkelsen. Till exempel Bästa manus, Bästa skådespelare / skådespelerska och uppenbarligen Bästa bilden.

Sedan den officiella rundownen av Oscar-utdelningarna har släppts kommer all uppmärksamhet att vara på den.

Oscar natt är årets största evenemang för filmkamrater. Årets hedersfunktion kommer att vara full av branschens mest älskade och stora stjärnor. Nu när alla dina frågor om vilken kanal är Oscars på rensas och tas om hand, kan du njuta av den stora natten med eller utan kabel via Oscars live stream.

Oavsett vilken film och producent som vinner de bästa priserna kommer det här året att bli Oscar-utmärkelser en kväll att minnas.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 5

map