Hvilken kanal er The Oscars på? Når er de 92. Oscar-utdelingen?

[ware_item id=33][/ware_item]

Raskeste VPN kunngjøring


Strøm ubegrenset med FastestVPN

Ni nettverk er geobegrenset til Australia. Du har ikke tilgang til den hvis du er bosatt utenfor landet. En VPN er viktig for at prosessen skal fungere, få FastestVPN og fjerne blokkering av geo-begrenset innhold når du vil.

Få VPN for streaming

Oscar 2019 er en av hovedbegivenhetene som millioner av mennesker venter så spent på. Helt siden Oscar-utdelingen ble avsluttet i fjor, har folk sett på Oscars. Nå kan det hende at vi har mange snorer og antennehemmet mennesker som lurer på oss hvilken kanal er Oscars på og hvor kan de se den gratis. Ingen grunn til bekymring, vi har hentet ut en omfattende liste som inneholder hvilken kanal er Oscars på.

Oscars har alltid vært en av årets største anledninger angående medier & underholdningsindustri. Mange mennesker fra hele verden stiller inn for å se den fengslende seremonien hvert år. Det er en av sesongens must-watch anledninger.

Alle som er interessert i filmer, mote, populærkultur, du vil ikke gå glipp av dette arrangementet. Så vær klar for oppdateringen fordi showet ikke er så langt. Og hvis du er uten kabel lurer på hvilken kanal er Oscars på, bare bla nedover.

Oscars Live Streaming Channel Guide

Oscar-kveld er årets Super Bowl. Alle vil vite alt om arrangementet. Plasseringen, tiden, hvilken kanal Oscars er på, gjestene, de glamorøse kjolene og alle de søte tingene. Mange strømmer til internett på jakt etter svar på spørsmålet “Hva kanalen er The Oscars på?”Vel, les sammen når svaret på spørsmålet ditt ligger nedenfor.

Så når er Oscar 2020?

Oscars 2020 arrangeres 9. februar 2020. Ja, den store seremonien er bare noen uker unna. De 92. årlige prisene vil finne sted på Dolby Theatre i Hollywood, Los Angeles, California. Hovedarrangementet vil være Live klokken 17.00 PST 9. februar 2020.

Vel for å være spesifikk, vil dekning av røde løper begynne klokken 17:00 Pacific Time / 20:00 Eastern Time, akademiet prisene starter.

Ved å holde løftet som alltid, vil Oscar være live med bedre spenning og for mye moro. Oscar-utdelingen i 2020 garanterer at inneværende års show vil ha frysninger & Spenning, noe som vil gjøre hjertet ditt høyt. Showet vil omfatte større større øyeblikk og betydelig bedre overraskelse.

La oss snakke om verten!

Kevin Hart var knyttet til å være vertskap for 2019, men droppet ut av showet på grunn av noen kontroversielle tweets han lagde før. Slik det står, hadde ingen vert blitt kunngjort som hans erstatter da. Og ettersom Oscars i 2019 var en suksess, vil Oscars i 2020 bli gjennomført uten en vert også!

Lurer du på, hvilken kanal er The Oscars på?

De 92. akademi-prisene blir fjernsyns-LIVE på ABC-TV-nettverket fra Dolby Theatre i Hollywood og Highland sentrum. Det vil være LIVE i mer enn 225 land rundt om i verden.

Hvert år henviser underholdningsindustrien og filmfans fra hele verden oppmerksomheten til Oscar-utdelingen. Nysgjerrigheten på hvem som skal vinne prisnivået på vei til Oscar-sendingen. Dette er den høye tiden når folk stiller inn for å se den fantastiske, mest glamorøse seremonien.

Den første offisielle promoen er også gitt ut av ABC og akademiet, og sier "Det er ingen bedre sesong enn Oscar-sesongen".

Den tidligere starttiden for prisene kan forhåpentligvis gi både seere og gjester en god tid før de kommer ut i virksomheten. Husk at prisutdelingen i mange år har presset seg forbi det fire timer lange merket. Selv om den lengste visningstiden fremdeles står for 2002-priser, som var fire timer og tjueto minutter. Likevel vil de fleste kabeloperatører og stasjoner kringkaste til Hollywoods største begivenhet i året.

I tilfelle du kjøper en betalt TV-tjeneste som Comcast, kan du streame prisutdelingen fra din bærbare eller telefon via ABCs hjemmeside eller applikasjon.

Det er som det er, bare TV-markeder vil kunne se showet live. Det er i tillegg mange universelle TV-kanaler som vil streame Oscars live. På sjansen for at du trenger å se Oscars i utlandet, er det et par alternativer for deg å stole på hvor du er.

La oss se om det er andre alternativer for å se prisutdelingen.

Det er betalte og gratis streamingkanaler over hele verden som vil kringkaste Oscars Live online. Tjenester som VPN eller Smart DNS-fullmakter kan hjelpe deg med å fjerne blokkeringen av nettstedet og la deg glede deg over showet.

Gratis streamingkanaler som du kan bruke:

  • 9Now (Australia)
  • CCTV6 (Kina)
  • CTV (Canada, krever et kanadisk kabelabonnement)
  • ABC Go (USA, krever et amerikansk kabelabonnement)

Betalte strømningskanaler som du kan bruke:

  • Sky Go (UK)
  • NowTV (UK)
  • DSTV (Sør-Afrika)
  • Sky Italia (Italia)
  • Hotstar (India)
  • ProSieben (Tyskland)

Så hvis du trenger å streame tjenesten gratis på nettet, er de beste alternativene CTV eller 9Now. Sjokkerende er de to kanalene geo-blokkert utenfor Canada og Australia hver for seg. Ved å bruke VPN kan du skjule det ekte nettområdet ditt og fjerne blokkeringen av de fleste kanalene.

Hvis du vil vite alle trinnene på hvordan du bruker VPN for live streaming Klikk her.

Til tross for at du ikke har kapasitet til å streame showet live, er det alltid andre alternativer. Du kan til og med se den innspilte versjonen til slutt.

Verden venter spent på erklæringen om mange avventede priser. For eksempel Beste manus, Beste skuespiller / skuespiller, og tydeligvis Beste bilde.

Siden den offisielle gjennomgangen av Oscar-utdelingen er gitt ut, vil all oppmerksomhet være på den.

Oscar-natt er årets største begivenhet for filmselskaper. Inneværende års æresfunksjon vil være full av de mest elskede og store stjernene i bransjen. Nå som alle spørsmålene dine om hvilken kanal er Oscars på blir ryddet og tatt vare på, kan du nyte den store natten med eller uten kabel via Oscars live stream.

Uansett hvilken film og produsenter som vinner de beste prisene, vil Oscar-utdelingen for inneværende år være en natt å minne om.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

54 − = 49

map