One Comment

 1. Brett
  16.04.2023 @ 22:40

  Norwegian:

  UFC er uten tvil det største kampanjeselskapet for Mixed Martial Arts (MMA) som arrangerer en rekke MMA-arrangementer over hele verden. Denne gangen vil UFC 247 PPV finne sted, som vil inneholde mange kamper, inkludert hovedarrangementet for UFC 247 mellom Jones vs Reyes for tittelen Lightweight. UFC-fans over hele verden er begeistret for denne kampen, og mange leter etter måter å se UFC på Roku. Her er en rask guide til hvordan du enkelt kan se UFC på Roku på nettet. UFC er definitivt den største scenen for å se på elite, kampsportkjempere på toppnivå. Bortsett fra Jones vs Reyes, vil det være mange andre populære kamper som finner sted på Toyota Center, Houston, Texas den 8. februar 2020. Og du kan se dem alle på Roku-enhetene dine ved å følge guiden vår trinn for trinn som nevnt nedenfor.

  Hvordan se UFC på Roku Online? UFC 247 er en betal-per-visning-hendelse, noe som betyr at det vil være vanskelig for seerne å finne en gratis UFC 247 på Roku online. ESPN er imidlertid den offisielle kringkasteren, med start 8. februar 2020, som vil streame arrangementet live gratis, men det er geobegrenset. Så for å streame UFC på Roku online, må du sette opp en VPN. Ved å bruke en VPN kan du omgå geo-restriksjoner og strømme UFC på Roku online gratis.

  Kringkastingskanaler for UFC Live Stream En rekke kanaler vil kringkaste arrangementet bor online i spesifikke regioner. Bortsett fra MatchTV (som du kan streame gratis med en VPN hvor som helst), er alle andre offisielle kringkastere betalt og vil kreve at du abonnerer for å se kampen online. Her er noen av de mest så kanalene du kan stille inn hvis du er i kringkastingsregionene deres, og se UFC på Roku