One Comment

 1. Zachariah
  16.04.2023 @ 23:16

  ă că există o scurgere de IP și VPN-ul dvs. nu funcționează corect. Pentru a remedia această problemă, puteți încerca să schimbați serverul VPN sau să contactați serviciul de asistență pentru a primi ajutor.

  Cum se testează scurgerea WebRTC?

  Pentru a testa scurgerea WebRTC, puteți utiliza un test online de scurgere WebRTC. Accesați un astfel de test și verificați dacă adresa IP afișată este aceeași cu adresa IP a VPN-ului dvs. Dacă adresa IP este diferită, atunci nu există o scurgere de WebRTC. În caz contrar, puteți încerca să dezactivați WebRTC în browserul dvs. sau să utilizați o extensie de browser care să blocheze scurgerile WebRTC.

  Moduri de remediere a diferitelor scurgeri VPN

  Pentru a remedia scurgerile DNS, puteți încerca să utilizați un alt server DNS sau să contactați serviciul de asistență pentru a primi ajutor. Pentru a remedia scurgerea de IP, puteți încerca să schimbați serverul VPN sau să contactați serviciul de asistență pentru a primi ajutor. Pentru a remedia scurgerea de WebRTC, puteți dezactiva WebRTC în browserul dvs. sau să utilizați o extensie de browser care să blocheze scurgerile WebRTC.

  Cum să vă protejați VPN-ul împotriva scurgerilor

  Pentru a vă proteja VPN-ul împotriva scurgerilor, puteți utiliza un serviciu VPN de încredere care garantează protecția împotriva scurgerilor IP / DNS. De asemenea, puteți utiliza o extensie de browser care să blocheze scurgerile WebRTC și să dezactivați WebRTC în browserul dvs. înainte de a utiliza VPN-ul.

  Concluzie

  Un VPN poate fi o modalitate excelentă de a vă proteja securitatea online și de a accesa

Adblock
detector