Cum se configurează VPN pe PlayStation – Cel mai bun VPN PlayStation

[ware_item id=33][/ware_item]

Dacă credeți că vârsta este doar un număr și că jocurile sunt pentru toate categoriile de vârstă, tinere sau în vârstă; atunci ești grozav și acesta este blogul potrivit pentru tine! Primul lucru pe care trebuie să-l amintim că majoritatea iubitorilor de jocuri uită este că au nevoie de un PlayStation VPN pentru a-ți amplifica experiența prin mulțimi.


Acest lucru se datorează faptului că, printr-o conexiune virtuală, nu numai că sunteți un jucător gratuit, dar puteți, de asemenea, să curgeți la nesfârșit. Sunteți liber să atingeți unități masive și colțuri de conținut restrâns din întreaga lume.

cel mai bun playstation vpn

Dacă acest lucru nu te convinge deja, atunci iată ceva care să îți intrige interesele; puteți accesa jocuri și titluri înainte de a fi lansate oficial în țara dvs. Ce motive mai aveți nevoie pentru a obține FastestVPN - PlayStation VPN care să acopere toate căile de divertisment?

obține cel mai rapidvpn

Utilizarea FastestVPN cu configurarea routerului pe PlayStation

Știm că un VPN nu poate fi instalat direct pe PlayStation. Dar cea mai bună parte este că FastestVPN poate fi configurat pe routerul dvs. și permite proprietarilor PS4 din toată lumea să utilizeze VPN pe PlayStation 4 și PlayStation 3.

Cea mai rapidă configurație a routerului VPN este compatibil cu majoritatea routerelor, cum ar fi:

 • Asus
 • TP-Link
 • Linksys
 • DD-WRT
 • D-Link
 • Sabai
 • iNet
 • TRENDnet
 • TENDA
 • Huawei
 • Belkin

Când configurați, routerul se conectează la serverul FastestVPN din țara pe care ați ales-o să vă prezentați PlayStation în țara respectivă..

Cum configurați PlayStation VPN?

Un lucru excelent în ceea ce privește consola de jocuri este faptul că are playerul media încorporat și vă permite să instalați aplicații împreună cu a vă permite să utilizați alte servicii. Acesta este un alt motiv major pentru care un VPN PlayStation servește rodnic, deoarece nu numai că puteți accesa mai multe aplicații, dar puteți accesa mai mult conținut pe acele aplicații pe care altfel nu le-ați putea cauza din cauza geo-restricțiilor.

Pentru a configura VPN, trebuie să faceți următoarele:

 1. Alegeți un plan de abonament de FastestVPN
 2. Obțineți abonament
 3. Configurați FastestVPN pe router
 4. Conectați-vă PlayStation cu router-ul activat VPN
 5. Bucurați-vă de conținut lume peste!

Pentru a vă prezenta prezent în țara în care conținutul este ușor accesibil, mai întâi, va trebui să vă conectați la FastestVPN și apoi să lansați site-ul sau aplicația pe care o alegeți.

Puteți utiliza 1 conexiune FastestVPN pe 5 dispozitive simultan, ceea ce înseamnă că nu se limitează doar la consola de jocuri. Grozav, nu-i așa??

Puține aplicații care pot fi accesate mai bine cu PlayStation VPN sunt:

 1. PlayStation Vue
 2. PlayStation Now
 3. Spotify
 4. Amazon Instant Video
 5. YouTube
 6. VEVO
 7. HBO Du-te
 8. IGN
 9. Pasul Plex
 10. TIC nervos
 11. Rețea WWE

Lista vorbește de la sine, deoarece face evident faptul că îți poți crește amploarea la pas și limită când împerechezi FastestVPN cu PlayStation. Indiferent de aplicația pe care doriți să o utilizați, este dovedit că funcționează mai bine cu FastestVPN. Chiar și serviciile gratuite precum YouTube și Vevo funcționează mai bine cu un VPN.

obține cel mai rapidvpn

Accesați mai mult conținut decât înainte

Majoritatea țărilor primesc fie o mică bibliotecă pentru aplicațiile din regiunea lor, fie sunt restricționate cu totul. Uneori este o problemă de licențiere din cauza căreia serviciul trebuie să restricționeze ceea ce poate vedea fiecare țară. Acest lucru este nefericit pentru utilizatorii care sunt prinși între foc și au rămas cu un conținut limitat.

Ei bine, de asemenea, își pot săruta grijile și reda conținutul din surse din întreaga lume cu un PlayStation VPN.

Deblocați Amazon Prime de pe PlayStation

Amazon Prime Instant Video este un exemplu clasic de astfel de restricții. Are limitele de licență care îi sunt atașate și controlează ceea ce poate fi vizualizat în anumite țări. Cu un VPN PlayStation, puteți să vă prezentați prezența virtuală în țara care are acces la majoritatea conținutului și să vă bucurați de cantități mari de conținut suplimentar, apoi disponibile pe Amazon Prime.

Deblocați Spotify de pe PlayStation

Spotify este un serviciu care este iubit în întreaga lume. Flipside este că, deși este cunoscut popular la nivel global, este disponibil doar în 59 de țări. Asta înseamnă că milioane sunt lipsiți de acest serviciu excelent de streaming de muzică. Din cauza licențelor, o anumită muzică nu este disponibilă și în acele 59 de țări. Nu numai că, anumite zone nu au nici măcar acces la Apple Music.

Acolo este avantajul PlayStation VPN. Puteți descărca Spotify pe PlayStation și bucurați-vă de tot catalogul Spotify, inclusiv Apple Music, cu PlayStation VPN.

Jocuri de acces mai devreme decât odihna

Există anumite jocuri care se lansează mai devreme într-o parte a lumii decât în ​​rest. Pentru un fanatic al jocurilor de noroc, a nu avea un joc în mâinile lor imediat ce se lansează, este o tortură pură. Acest lucru este valabil în cazurile în care este un joc pe care îl aștepți cu nerăbdare din totdeauna.

Există, de asemenea, jocuri care sunt interzise complet în unele regiuni. Ca și Battlefield 4 este interzis în China. Din păcate, acestea sunt interdicții comune.

Dar, pe partea mai strălucitoare, cu FastestVPN, vă puteți arăta prezența practic în țara de unde ați dori conținutul / jocul dorit. Astfel poți avea acces timpuriu la jocuri, la fel ca toți ceilalți jucători norocoși din țara respectivă.

obține cel mai rapidvpn

De ce TREBUIE să obțineți un VPN funcțional pe PlayStation

1. Confidențialitatea datelor

Nu numai că îți schimbă locația pentru a-ți oferi mai mult acces, dar FastestVPN criptează datele tale oferindu-ți confidențialitate completă; ceea ce este grozav, având în vedere că ISP-ul dvs. nu ar primi nici măcar o problemă că accesați conținut restricționat pe PlayStation.

2. Circumvent Geo-restricții

Geo-restricțiile pot fi infureratoare, dar o problemă care poate fi rezolvată! Urmăriți orice, oricând, cu o conexiune FastestVPN din orice loc din lume. Schimbă-ți locația virtuală și pune mâna pe tot conținutul într-un singur loc, fără să te miști un centimetru fizic.

3. Protecție împotriva hackerilor cu cel mai bun VPN pentru PlayStation

Funcțiile FastestVPN nu se limitează la asigurarea confidențialității. Acesta ascunde adresa dvs. IP și împiedică hackerii și cybercriminalii să îți pirateze consola de jocuri și conturile pe care le ai pe ea, oferindu-ți și securitate completă.

4. Joc pe linie

Jucătorii malevoli tind să lanseze atacuri DDoS la tine, care creează obstacole în șansele tale de a câștiga. Fiind conectat la FastestVPN îi împiedică pe acești jucători entuziaști entuziaști să facă acest lucru.

5. Reduceți Lagging-ul cu VPN pentru PlayStation

Un alt beneficiu suplimentar al conexiunii FastestVPN cu PlayStation este că reduce întârzierea dispozitivului. Datorită distanțelor, pot exista rate de ping proaste. În timpul unui joc, chiar dacă împușcați pe cineva mai întâi, este posibil să vă găsiți mort. Aceasta se datorează răspunsului lent care poate fi remediat prin conectarea la un server care este aproape de serverul de joc.

Concluzie

Îmbunătățește-ți experiența de jocuri și streaming masiv cu cel mai rapid VPN pentru PlayStation. Obțineți aplicațiile dorite și bucurați-vă de streaming în conținutul inimii dvs. Conectează-te la FastestVPN și vezi diferența pentru tine!

Dacă nu credeți că a PlayStation VPN nu este necesar, gândiți-vă din nou. Un caz din 2016 stabilește prioritatea unor astfel de situații, în care costul pentru un utilizator PS4 o sumă grea în sute de dolari. Nu doriți să pierdeți atâția bani fără niciun motiv. Fiți în siguranță, jucați inteligent și obțineți FastestVPN pentru a vă asigura securitatea PS3 sau PS4.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + = 15

map